Kaankaan
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Sherlock @keremcnsz24
Destek vermeyeceğim.Profiline girdim ve bununla karşılaştım.![]()
Destek vermeyeceğim.
Benim param olsa oyun almayacağımı sanıyorsanız yanılıyorsunuz, 30-50 TL olsa veririm fakat oyun 250tl maalesef daha 8gb ram kullaniyorum bir ram almak için para biriktiriyorum onuda heba edemem oyunlar ateş pahas
TeşekürlerDaha yeni başlamışsın görevlerde ilerle save yapma yeri kilidi açılacak
Hadi Rami geçtim almayı sukadarcik param var ben nasıl alayım bunlaHocam sen de haklısın kendine göre ama ben de sistemde kasamı değiştirmek istiyorum buna rağmen crack kullanmıyorum parayla aldım rdr2'yi. Şimdi istediğim şeyleri almıyorum crack de yapmıyorum
Ama crack de yapmanı önermem.
Tüm sırrı bozdun, söylemiyorlardı ne güzel.Daha yeni başlamışsın görevlerde ilerle save yapma yeri kilidi açılacak
Ama crack de yapmanı önermem.
Sonuçta onların da emeği var oradan para kazanıyorlar. Haklarına girmiş oluyoruz yapınca
Crack bende yapmak istemezdim, imkanım olsa herşeyi orjinal alırdım. Fakat yok işte.Tüm sırrı bozdun, söylemiyorlardı ne güzel.![]()
Onun bunu ile alakası ne? Benim param yok. O zaman git ev al. Böyle iş mi var? Sen adama emir mi veriyorsun. Hem korsan kullanıyorsun hem kibirlisin.Para ver alayım ozaman![]()
Aman aman laflara bakOnun bunu ile alakası ne? Benim param yok. O zaman git ev al. Böyle iş mi var? Sen adama emir mi veriyorsun. Hem korsan kullanıyorsun hem kibirlisin.
İstiyorsan korsan kullan ama adama diyorsun. Param yok sen al o zaman diyorsun.Aman aman laflara bak
Hocaaaam Allah aşkına şu tozları silin hocamRdr 2 indirdim, arkadaşla biraz oynadık nerden kaydetcemAlıntıyı görüntüle