(ÇÖZÜLDÜ) Cyberpunk 2077 Topu dikti

evet gtx970 güncellemeleri yaptım fakat düzelme olmadı bi kaç arkadaşımda da aynı bazılarında farklı yerlerde atıyormuş beni hep aynı yerde atıyor
oyun çökmesi konsollarda bile oluyor
açılmıyor ise o dedim şekilde çözülmesi lazım

oyun açılıyor spoiler olmasın bardan çıkarken atıyor topu dikti hatası veriyor bi kez daha güncelleyip deneyicem hocam eğer düzellmezse silerim yüklerim o da olmadı güncelleme beklyicem galiba çok teşekkür ederim

Arkadaşlar 10 gün önce ön sipariş ile aldığım Cyberpunk'ın çn güncellemesini ayın 7 sinde yaptım. Bu gece de çıkan güncellemeyi yaptım. Ancak oyun açılmıyor. Cyberpunk 2077 topu dikti diye hata veriyor. Güncelleme gelmeden düzelmez diye düşünüyorum. Başka bu hatayı alanlar var mı?
bide okadar ertelediler hemen kırıldı bedava orjinal yapan var sorunlarla buglarla çıktı

oyun açılıyor spoiler olmasın bardan çıkarken atıyor topu dikti hatası veriyor bi kez daha güncelleyip deneyicem hocam eğer düzellmezse silerim yüklerim o da olmadı güncelleme beklyicem galiba çok teşekkür ederim
bende de görev bitmiyor nugta kalıyor 2 defa oyunu kapatıp açtım görev bitsin diye

hocam çözümlerin hepsini denedim fakat işe yaramadı son çare tekrar yüklüyorum umarım düzelir

olmadı :(( biraz daha araştırdım ssd ye falan taşıyın demişler oyunun dosyalarını fakat yer yok başka hardiske atıcam bi de öyle deniyicem
güncelleme şart o zaman :( üzgünüm

tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum . büyük heveslerle aldıgım oyunu oynayamıyorum . çözen varsa yazabilir mi lütfen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tıpatıp aynı sorunu yaşıyorum . büyük heveslerle aldıgım oyunu oynayamıyorum . çözen varsa yazabilir mi lütfen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,673
Üyeler
186,363
Son üye
YusufKrt
Geri