Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,767
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkes cayır cayır oynarken neden ben?zaten 7 yıl beklemişiz neden 1 gün beklemiyelim
Herkes cayır cayır oynarken neden ben?zaten 7 yıl beklemişiz neden 1 gün beklemiyelim
Görev yönetici üzerinden tüm uygulamaları kapatın ardından tekrar açın. Yayıncılarda aynı problemi yaşadı.
Ya da hangi yayıncı bunu yaşadı. Söylerseniz ben de izlerimGörev yönetici üzerinden tüm uygulamaları kapatın ardından tekrar açın. Yayıncılarda aynı problemi yaşadı.
topu dikti hatası ne aşırı komik koymuşlar sorun adınıArkadaşlar 10 gün önce ön sipariş ile aldığım Cyberpunk'ın çn güncellemesini ayın 7 sinde yaptım. Bu gece de çıkan güncellemeyi yaptım. Ancak oyun açılmıyor. Cyberpunk 2077 topu dikti diye hata veriyor. Güncelleme gelmeden düzelmez diye düşünüyorum. Başka bu hatayı alanlar var mı?
Görev yönetici üzerinden kapatın işte sonra yeniden açın.Tüm uygulamaları kapatın derken?
yani gereksiz olanları ne bileyim discord zoom antivirüs falan filanTüm uygulamaları kapatın derken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da hangi yayıncı bunu yaşadı. Söylerseniz ben de izlerim
silmesine gerek yok steam üzerinden satın aldıysa dosyaları doğrulaması yeterlioyunu silip tekrar yüklemeyi dene belki yükleme sırasında tüm dosyalar inmemiştir eğer yüne olmazsa büyük ihtimalle güncelleme sonrası olur
Elraenn'e de yayında iken bu hata geldi izliyebilirsiniz.Tüm uygulamaları kapatın derken?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya da hangi yayıncı bunu yaşadı. Söylerseniz ben de izlerim
Elraenn'e de oldu aynı hata dün. Pc kapayıp açtı düzeldi.Herkes cayır cayır oynarken neden ben?
Çok kafa bi yazı asdasdsadArkadaşlar 10 gün önce ön sipariş ile aldığım Cyberpunk'ın çn güncellemesini ayın 7 sinde yaptım. Bu gece de çıkan güncellemeyi yaptım. Ancak oyun açılmıyor. Cyberpunk 2077 topu dikti diye hata veriyor. Güncelleme gelmeden düzelmez diye düşünüyorum. Başka bu hatayı alanlar var mı?
İzledim ne yaptıysa yaptım bende hala aynı hataElraenn'e de yayında iken bu hata geldi izliyebilirsiniz.