palit kötü mü? bence değil.

Reaksiyon skoru
25
caganyavas (inşallah nick vermek yasak değildir öyleysse sorry)
PALİT ÇOK KÖTÜ diyor
ve ek olarak
RTX 2060 rtx özelliğinin dibine kadar faydalanırım diyor (bence faydalanamaz minecraft ta 60 fps alıyor)
bu linki ona göndericem aynı zamanda arkadaşım lütfen şuna palit konusunda nasihat verin cringe geçiriyorum
palit'e taktın diyor takarım tabi bal gibi marka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben şunu alacağım https://www.gamegaraj.com/urun/palit-geforce-gtx1660-super-gp-oc-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti/

Palit gayet iyi bir markadır ve kullananlar bilir.
Öncelikle Palit kullananlara sorsun ve anlasın Palitin soğutmasının ne kadar iyi olduğunu.
[Ve zaten Youtube'da videolar var @borauysalcan 'ın attığı videolar gibi ]
Ve RTX 2060 ,RTX ve DLSS özelliği için yeterli bir karttır.

Ben kullanıyorum kartı cyberpunk yüksek ayarlar 60 fps sıcaklık en fazla 69 gördüm %62 fan. Hiç şüphe etmeden alabilirsiniz palite kötü diyen kişiyle muhabbete girmem.

Palit MSI ve Asus'dan daha köklü bir marka. 10-15 yıl önce Türkiye'de satış yapıyorlardı ve oldukça popülerdiler. Daha sonra ülkemize ürün getirmemeye başladılar. Ama bir kaç yıl önce Türkiye pazarına kaliteli ürünler ile geri döndüler. İnsanlar Türkiye'de az biliniyor diye kötü olduğunu sanıyor.

caganyavas (inşallah nick vermek yasak değildir öyleysse sorry)
PALİT ÇOK KÖTÜ diyor
ve ek olarak
RTX 2060 rtx özelliğinin dibine kadar faydalanırım diyor (bence faydalanamaz minecraft ta 60 fps alıyor)
bu linki ona göndericem aynı zamanda arkadaşım lütfen şuna palit konusunda nasihat verin cringe geçiriyorum
palit'e taktın diyor takarım tabi bal gibi marka.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben şunu alacağım https://www.gamegaraj.com/urun/palit-geforce-gtx1660-super-gp-oc-6gb-192bit-gddr6-ekran-karti/
Ülkede herşeyin pahalı olmasından kaynaklı insanlar ucuz bişey görünce ve aynı üründe yazılmış 1-2 sorun görünce kötü sanıyor.(MSİ,Gigabyte da sorun yaşayan bir ton insan var halbuki) Inno3d 1650S kullanıyorum Cyberpunkda 60-63 derece çalışıyor.

Palit MSI ve Asus'dan daha köklü bir marka. 10-15 yıl önce Türkiye'de satış yapıyorlardı ve oldukça popülerdiler. Daha sonra ülkemize ürün getirmemeye başladılar. Ama bir kaç yıl önce Türkiye pazarına kaliteli ürünler ile geri döndüler. İnsanlar Türkiye'de az biliniyor diye kötü olduğunu sanıyor.
aynen öyle

Palit gayet iyi bir markadır inno3D ile ülkemizde ekran kartı aldırmak için geldiler :) (!)
Rtx 2060 saf güç bakımından güçlü bir kart ama rtx özelliği için zaten mimimum kart olarak satışa çıktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,967
Üyeler
191,187
Son üye
HacıPro
Geri