Sadece lol oynamak için apu bilgisayar

Scooty

80+
Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar 2000TL Bütçem var. Dediğim gibi bilgisayarda sadece ama sadece lol oynanacak. Lolü kasmadan oynatsın, arkadan müzik dinletsin , oyundan düşürmesin benim için yeterli. Monitör sorun değil monitörüm var. 2000Tlyi biraz aşabilir ama 2300 geçemez. Ayrıca bir siteden toplanmış olsa sevinirim. Montajını biliyorum fakat işletim sistemi kurma vs yapamıyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

2.el sistem tercih edebilirsiniz.
Sıfır bir şekilde APU bilgisayar bulabileceğinizi düşünmüyorum.
Yani istediğiniz işlevleri aynı anda yapabilecek.

2.el sistem tercih edebilirsiniz.
Sıfır bir şekilde APU bilgisayar bulabileceğinizi düşünmüyorum.
Yani istediğiniz işlevleri aynı anda yapabilecek.
Dediğim gibi montaj kısmı sorun değil ama işletim sistemi bios vs beni aşıyor yoksa farklı sitelerden parçaları alıp birleştirecektim. İncehesapta eba bilgisayarı var intel g5420 kullanmışlar 2100 tl gibi bir fiyatı vardı. Sadece lol oynanacağından dolayı ortalama bu tarz işlemci işimi görüyor. Bi bakar mısınız o bilgisayara

Dediğim gibi montaj kısmı sorun değil ama işletim sistemi bios vs beni aşıyor yoksa farklı sitelerden parçaları alıp birleştirecektim. İncehesapta eba bilgisayarı var intel g5420 kullanmışlar 2100 TL gibi bir fiyatı vardı. Sadece lol oynanacağından dolayı ortalama bu tarz işlemci işimi görüyor. Bi bakar mısınız o bilgisayara
O bilgisayarı önermiyorum.
BIOS vs. kurmak çok kolay. YT'de çok fazla video var.
Paranızı boşuna çöpe atmayın.
Abdullah abinin yaptığı sistemi almaya çalışın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi baktım bilgisayara çok kötü.
O bilgisayar ile istediğiniz şeyleri aynı anda yapamazsınız.
KASA ve PSU'su da kötü.

KASA ve PSU'su da kötü.
Videosunu izlemiştim ama şuan elimde bilgisayar yok. Bilgisayarcıya götürsem ortalama kaç TL'ye kurar windowsu vs bi bilginiz var mı?

Videosunu izlemiştim ama şuan elimde bilgisayar yok. Bilgisayarcıya götürsem ortalama kaç TL'ye kurar windowsu vs bi bilginiz var mı?
Onun yerine bir USB bellek bulun internet kafe ye gidin orda kendiniz USB belleğe windowsu kurun
sonra gelir kendi pc nize kurarsınız

Dediğim gibi montaj kısmı sorun değil ama işletim sistemi bios vs beni aşıyor yoksa farklı sitelerden parçaları alıp birleştirecektim. İncehesapta eba bilgisayarı var intel g5420 kullanmışlar 2100 TL gibi bir fiyatı vardı. Sadece lol oynanacağından dolayı ortalama bu tarz işlemci işimi görüyor. Bi bakar mısınız o bilgisayara
dostum bende senin gibi düşünüyordum ama cidden çok kolay bios güncellemek windows kurmak falan

Akrabanız bile olsa bilgisayarcıya götürmeyin.
Montaj yapmak , BIOS kurmak , driver kurmak o kadar da zor değil.

KASA ve PSU'su da kötü.
Bütçem 2700 olarak değişti. Yeni bi öneriniz var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,324
Üyeler
190,731
Son üye
pelister
Geri