Çözüldü✓ Kasadan Gelen Ses Normal mi?

elimle nasıl durdurabilirim hocam elektrik alırken bir sıkıntı çıkmasın sonra elimi kapıp götürmesin (!) :D
Ortasında dönen yuvarlak kısma baş parmağın ile dokun, elektrik çarpması gibi bir durum asla söz konusu değil merak etme. Fan yapraklarına dokunma yeter.

Ortasında dönen yuvarlak kısma baş parmağın ile dokun, elektrik çarpması gibi bir durum asla söz konusu değil merak etme. Fan yapraklarına dokunma yeter.
dediğinizi uyguladım ve evet ses oraya dokundukça gidiyor hocam ne yapmam gerekiyor coil whine değil çünkü bu youtube'dan coil whine sesi baktım o ses çok tiz bununla alakası yok bu tro adem abi sesi bildiğimiz(!) ne yapmam gerekli?

dediğinizi uyguladım ve evet ses oraya dokundukça gidiyor hocam ne yapmam gerekiyor coil whine değil çünkü bu youtube'dan coil whine sesi baktım o ses çok tiz bununla alakası yok bu tro adem abi sesi bildiğimiz(!) ne yapmam gerekli?
Stok fan sıkıntılı. İtopya ile iletişime geç, belki yenisini gönderirler.
Şu an çözüm için BIOS’dan akıllı fan kısmından fanı sessiz moda alabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Stok fan sıkıntılı. İtopya ile iletişime geç, belki yenisini gönderirler.
Şu an çözüm için BIOS’dan akıllı fan kısmından fanı sessiz moda alabilirsin.
hocam bu tekrar montaj etsem düzelmeyecek bir problem mi zaten ben iade talebi oluşturdum monitörü ölü pikselden ötürü göndericem hazır gitmişken ekran kartını söküp kasayı da mı gondersem? Ve BIOS'dan o kısımı nasıl bulabilirim?

hocam bu tekrar montaj etsem düzelmeyecek bir problem mi zaten ben iade talebi oluşturdum monitörü ölü pikselden ötürü göndericem hazır gitmişken ekran kartını söküp kasayı da mı gondersem? Ve BIOS'dam o kısımı nerden bulabilirim?
Söküp takmanın bir fayda edeceğini sanmıyorum. Gigabyte anakart sanırsam. Del tuşu ile BIOS’a girdikten sonra F2’ye basacaksın. Önüne farklı farklı menüler çıkacak. İşte oraya geldiğinde fotoğraf at, yardımcı olayım sana.

• Beğen
Reaksiyonlar: ugo.
Söküp takmanın bir fayda edeceğini sanmıyorum. Gigabyte anakart sanırsam. Del tuşu ile BIOS’a girdikten sonra F2’ye basacaksın. Önüne farklı farklı menüler çıkacak. İşte oraya geldiğinde fotoğraf at, yardımcı olayım sana.

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 45
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 46
İkinci attığın fotoğrafta, sağ altta Smart Fan yazıyor. Oraya tıkla ve tekrar fotoğraf at

Sol alt tarafın en üst kısmında Cpu fan speed yazıyor. Ona tıklayıp “Silence“a al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sol alt tarafın en üst kısmında Cpu fan speed yazıyor. Ona tıklayıp “Silence“a al
Sonra fotoğraf at.

Sol alt tarafın en üst kısmında Cpu fan speed yazıyor. Ona tıklayıp “Silence“a al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonra fotoğraf at.
Ses yine var hocam ama az o kadar kaba bir ses gelmiyor

normal bence bildiğin fan sesi işte ne bekliyosun ki

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.1 MB · Hit: 37
F10‘a bas sonra da enter a bas.
Sesin biraz daha azalmış olması lâzım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR