80 mb download mı :-(İnternetim çok iyi bir seviyede 70 80 mb civarlarında download 5-6 mb civarlarında uploadum oluyor.Sistemim kötü bir sistem fakat inernetimin çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce paraya kıyıp geforce now premium almalımıyım?
bence alınİnternetim çok iyi bir seviyede 70 80 mb civarlarında download 5-6 mb civarlarında uploadum oluyor.Sistemim kötü bir sistem fakat inernetimin çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce paraya kıyıp geforce now premium almalımıyım?
Alma 100MBPS ile sorun yaşayan varİnternetim çok iyi bir seviyede 70 80 mb civarlarında download 5-6 mb civarlarında uploadum oluyor.Sistemim kötü bir sistem fakat inernetimin çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce paraya kıyıp geforce now premium almalımıyım?
Alabilirsin ama ne kadar iyi olursa olsun online ve rekabetçi oyunları o kadar da rahat oynayamazsınİnternetim çok iyi bir seviyede 70 80 mb civarlarında download 5-6 mb civarlarında uploadum oluyor.Sistemim kötü bir sistem fakat inernetimin çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce paraya kıyıp geforce now premium almalımıyım?
Cyberpunk gibi yeni nesil oyunların story modlarında büyük bir sorun yaşarmıyım? Çok online oyun oynayan birisi değilimAlabilirsin ama ne kadar iyi olursa olsun online ve rekabetçi oyunları o kadar da rahat oynayamazsın
O zaman gayet iyi seçim olurCyberpunk gibi yeni nesil oyunların story modlarında büyük bir sorun yaşarmıyım? Çok online oyun oynayan birisi değilim![]()
24 mbps 5 yükleme ile takılmadan 1080p 60 fps oynuyorum internet sağlayıcısına göre değişir genel bi sorun olmadıktan sonra yanlış yönlendirmede bulnuma kardeşimAlma 100MBPS ile sorun yaşayan var
20 mbps internetle 1080p 60 fps akıcı oynandığını duydum (cyberpunk) bence alabilirsinİnternetim çok iyi bir seviyede 70 80 mb civarlarında download 5-6 mb civarlarında uploadum oluyor.Sistemim kötü bir sistem fakat inernetimin çok iyi olduğunu düşünüyorum sizce paraya kıyıp geforce now premium almalımıyım?