PC toplanacak ADAM gibi site

veya
b 450
ram x2
ssd çıkar
ekran kartı 5500xt ama 1000 tl farkla olanı
ssd az önce attığım

illa s2h olması şartmı ne saçma bir cevap
Adam gibi konuşmayi neden beceremiyosunuz kardeşim.Burda fikir alişverişi yapiyoruz hemen saçma cevap diyosun.Amd ryzen 5 3500x i overclock edeceğim daha iyi bir F/P biliyosan söyle

dostum illa s2h olması şartmı millet biostarı kötülüyor fakat b450m-k serisine on basacak bir anakart
Neden? Hangi özellikleri prime m K dan iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gamegaraj

Ya abi forum aciyorum yardimci olun diye kendi aranizda tartisiyosunuz. 3 gundur adam gibi bi site bulucam diye başim ağridi her site sorunlu ya Boyle giderse hayalim suya dusecek D:

kardeşim iyimisin bi uyu gel istersen tam anlamadım şimdi sen biostar asus anakarta on basarmı dedin
Asus yokken biostar vardı yiğen

Ya abi forum aciyorum yardimci olun diye kendi aranizda tartisiyosunuz. 3 gundur adam gibi bi site bulucam diye başim ağridi her site sorunlu ya Boyle giderse hayalim suya dusecek D:
Her site sorunlu değil. Gamegaraj Dan al

Akakce den ayrı ayrı almak en iyisi

sistem.com dan ryzen 5 3500x ve ram aldım gayet hızlı elime ulaştı bi sıkıntı yoktu artık o internetten bişey satın alınca hıyar çıkma hikayeleri geride kaldı bişey olmaz toplayın tablet reyizmiyiz biz

adam haklı cevabı hiç saçma değil
Doğrudur ama aldıktan sonra sorun cikarsa karsimizda muhattap bulabilecekmiyiz o sorun

Maalesef böyle bir site yok :D
Ciddimisim ironi mi yaptin kafami kariştiriyosunuz yaw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,864
Üyeler
189,745
Son üye
keremkee