Zotac RTX 2060 kullanan var mı?

hotenany

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar 1060 ekran kartım var ve rtx 2060 a yükseltmek istiyorum. Malum kur ve firmaların uçması sebebiyle en iyi fiyat ekran kartları arasında kaldım
1. Zotac RTX 2060
2. Gigabyte Windforce oc 6gb
gelelim malum soruya bu ekran kartları ısınır mı pek testte bulamadım karta sahip arkadaşlarım varsa oyunlarda max. aldığı sıcaklıkları söyleyip bana bu ikisi arasında tavsiye edebileceği kart var mı ürün linkleri bunlar

internetten baktığıma göre sıcaklık sorunları varmış ama ne kadar doğru bilemem. ventus rtx 2060 bakabilirsiniz :)

Arkadaşlar 1060 ekran kartım var ve rtx 2060 a yükseltmek istiyorum. Malum kur ve firmaların uçması sebebiyle en iyi fiyat ekran kartları arasında kaldım
1. Zotac RTX 2060
gelelim malum soruya bu ekran kartları ısınır mı pek testte bulamadım karta sahip arkadaşlarım varsa oyunlarda max. aldığı sıcaklıkları söyleyip bana bu ikisi arasında tavsiye edebileceği kart var mı ürün linkleri bunlar
1. Zotac RTX 2060
Şu modele de bakabilirsin indirim yaptıklarında 2800 lira civarına düşüyor

İndirimden farklı modellere bakabilirsiniz.

internetten baktığıma göre sıcaklık sorunları varmış ama ne kadar doğru bilemem. ventus rtx 2060 bakabilirsiniz :)
Hangisinin ısınma sorunları varmış hocam? ventus modelleri biraz pahalı hocam ya bütcem max. 3300 yapabiliyorum. cevabınız için teşekkür ederim.

Hangisinin ısınma sorunları varmış hocam? ventus modelleri biraz pahalı hocam ya bütcem max. 3300 yapabiliyorum. cevabınız için teşekkür ederim.
80 derece üstüne falan çıktığını duydum ne kadar doğru bilemem :)

ozaman gigabyte rtx 2060 alabilirsiniz :)

Şu modele de bakabilirsin indirim yaptıklarında 2800 lira civarına düşüyor
öncelikle cevapladığınız için teşekkür ederim. bu kartların ısınma sorunu var mı inno3 d nin ısınma sorunu varmıdır?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ozaman gigabyte rtx 2060 alabilirsiniz :)
windforce modelide ısınıyor diyorlar. neyse artık indirim kovalayacağız :)

Bu bütçede tercih edilebilecek bir model, oyun sırasında 70-75 derece civarında çalışacaktır. Giriş seviyesi soğutmaya sahip bir kart için kabul edilebilir sıcaklıklar bunlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,500
Üyeler
189,093
Son üye
Neteyam
Geri