Cyberpunk Fps Sorunu

FareV

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Arkadaşlar Bugün atılan videoyu izledim ve bende uygulamaya çalıştım
bu makaleyi detaylı şekilde okuyup uyguladım fakat yinede sorun aldım
“Erişim Engeli” hatası alıyorum fakat makalede bunun çözümü salt okunuru kapatmaydı bende salt okunur açık değil yinede sorun çıkıyor bu erişim engeli nasıl kaldırılır yardım ederseniz çok memnun kalırım

oyun'da optimizasyon sorunları var ileri'de düzeleceğine inanıyorum.sisteminiz nedir?

Şubatta düzelteceğiz dediler. Bekle, çoğu düzelir. İlk güncelleme Ocakta sonra ki güncelleme Şubatta.

Ryzen 5 1600
Rx580 4GB
8 GB DDR 4 Ram
Asus b450m-k anakart
8gb ram'den dolayı fps'iniz daha az olabiliyor.8gb daha eklersenin bence ciddi fps artışı yakalabilirsiniz ve şu oyunun optimizasyon sorunları hal olsa fps'iniz iyi olur :)

Arkadaşlar Bugün atılan videoyu izledim ve bende uygulamaya çalıştım
bu makaleyi detaylı şekilde okuyup uyguladım fakat yinede sorun aldım
“Erişim Engeli” hatası alıyorum fakat makalede bunun çözümü salt okunuru kapatmaydı bende salt okunur açık değil yinede sorun çıkıyor bu erişim engeli nasıl kaldırılır yardım ederseniz çok memnun kalırım
Korsan ise alırsınız. Ben hem ssd de hem hdd vardı hdd de ki steame bağlıydı onu değiştirdim ama ssd de ki olmadı.
Post automatically merged:

5600xt bile az fps alıyor seninki optimizasyonla alakalı değil hocam sistem yetersiz
Kaç FPS alıyorsun?

Korsan ise alırsınız. Ben hem ssd de hem HDD vardı HDD de ki steame bağlıydı onu değiştirdim ama ssd de ki olmadı.
Post automatically merged:

Kaç FPS alıyorsun?
Yüksek ayarlar çok extreme çatışmalarda 48 e düştüğü oluyor ve can sıkıyor ayrıca fidelity fx açık şu amd için kod değiştirmesinide yaptım fps arttıran o halde böyle

5600xt bile az fps alıyor seninki optimizasyonla alakalı değil hocam sistem yetersiz
hocam ram'den dolayı böyle hep diyorum zaten oyun'da optimizasyonu iyi olursa fazla fps alabilirsiniz (cyberpunk 2077)

Yüksek ayarlar çok extreme çatışmalarda 48 e düştüğü oluyor ve can sıkıyor ayrıca fidelity fx açık şu amd için kod değiştirmesinide yaptım fps arttıran o halde böyle
Benim çok karışık o yüzden bir şey diyemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,955
Üyeler
191,009
Son üye
realpatrickbateman
Geri