10100F+GTX1650Super. PSU'lu Kasa Önerir misiniz? Bütçe Maks 700TL

Akif2780

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
750
10100F
h410m-a pro
msi 1650 süper

Arkadaşlar parçaları sipariş verdim. Kasaya fazla bütçem kalmadı. O yüzden şık ve f/p ürünü olan maks 600-700 TL civarı PSU dahil veya PSU+Kasa 750TL de olabilecek şekilde bir kasa önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.

İleride belki sistem yükseltirsin psu watt fazla olmasının bi zararı olmaz diye hesaplı ve alman marka olduğu için sharkoon 80+ psu yu alabilirsin bende onu kullanıyorum. 360 tl civarında kasa olarak da masterfox vega alabilirsin piyasada mesh panel cok kalmadı hem önde 3 fan bulunuyor rgb destegi de var yan panel de cam markanında kötü yorumunu pek görmedim ama sen yine de araştır 300 tl ye satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha çıkabilirim diyorsan dark guardian mini veya diamond pro mesh alabilirsin ama düşük fiyatta nispeten daha kaliteli ürünler

Son düzenleme:
İleride belki sistem yükseltirsin psu watt fazla olmasının bi zararı olmaz diye hesaplı ve alman marka olduğu için sharkoon 80+ psu yu alabilirsin bende onu kullanıyorum. 360 TL civarında kasa olarak da masterfox vega alabilirsin piyasada mesh panel cok kalmadı hem önde 3 fan bulunuyor RGB destegi de var yan panel de cam markanında kötü yorumunu pek görmedim ama sen yine de araştır 300 TL ye satılıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz daha çıkabilirim diyorsan dark guardian mini veya diamond pro mesh alabilirsin ama düşük fiyatta nispeten daha kaliteli ürünler

PSU için ben de sharkoon'a bakıyorum 345 TL'e şu an HB'de alınabiliyor. Ama yorumlara emin olamadım hem iyi hem kötü yorumlar var.

Kasa için de MSI MAG 100M'e tutuldum resmen. Fiyat bütçemi aşacak ama bu kasa için biraz zorlayacağım sanırım...

Bu kombin benim kuracağım sistemde herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi? Ve son olarak sharkoon'a güvenebilir miyim

Abdullah bile daha fazla tüketim gerektiren sistemlerde bunu kullanıyor ne sıkıntısını gördüğünü sorabilir miyim?

Stoğa gelince bunu alın: https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/

Kendim kullanıyorum psu yu. Deli gibi ses çıkartıyor ve korumaları az.
Hocam valla ses dedin beni uzaklaştırdın. Kasada en sevmediğim şey ses sorunudur.

Stok bekleyecek vaktim yok maalesef... Başka seçenekler de var mı? Ses sorunu olmayan 300 400 bandına? Benim sisteme 500 550W bile yetiyor bu arada. Bu kasaya da herhangi bir upgrade işim olmayacak.

Hocam valla ses dedin beni uzaklaştırdın. Kasada en sevmediğim şey ses sorunudur.

Stok bekleyecek vaktim yok maalesef... Başka seçenekler de var mı? Ses sorunu olmayan 300 400 bandına? Benim sisteme 500 550W bile yetiyor bu arada. Bu kasaya da herhangi bir upgrade işim olmayacak.
FSP Hydro 500 bakabilirsin, bende sesli çalışıyor fakat çoğu kişide sessizmiş.

Ben kullanıyorum üstüne arkadaşa da bu psu bulunan sistem topladım kulağımı yaklaştırdığımda sadece biraz fan sesi geliyor. Sen şanssız ürüne denk gelmiş olabilirsin diye düşünüyorum.
Kankam çok ucuza bulunmadığı sürece alınmayacak bir psu.

O kadar parçayı araştırıp zor olanı başarıp topladım derken hiç ummadığım PSU konusunda şu an tedirginliğe düştüm :) Şu işi 550W olacak şekilde 350TL'e filan çözelim arkadaşlar size zahmet önerin birşeyler :)

10100F
h410m-a pro
msi 1650 süper

Arkadaşlar parçaları sipariş verdim. Kasaya fazla bütçem kalmadı. O yüzden şık ve f/p ürünü olan maks 600-700 TL civarı PSU dahil veya PSU+Kasa 750TL de olabilecek şekilde bir kasa önerebilir misiniz?

Şimdiden teşekkürler.
550wattı 300-350 civarı onu Alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,803
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri