Gerçek Iron Man zırhı yapılabilir mi?

Gerçek Iron Man zırhı yapılabilir mi?

• Evet

Oylar: 7 77.8%
  • Hayır

Oylar: 2 22.2%

• Oy kullanan toplam üye
    9
  • Anket kapatıldı .

unknownuser

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
1,645
Selamlar forumcular, bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere Tolga Özuygur adındaki bir youtuber 1.5 yıldır "hobi" olarak Iron Man Mark II modelini geliştiriyordu ve sonunda final videosu ile izleyenlerinin karşısına çıktı.
Başladığı noktadan epey bir yol kat eden Tolga açıkçası benim aklımda şu soruyu tekrardan canlandırdı.

Gerçeğe en yakın bir Iron Man zırhı tasarlamak/geliştirmek şu zamanın teknolojisi ile mümkün mü?

Şimdi bu soruyu sizlere yöneltmek istiyorum, Türkiye'de yaşamadığınızı ekonomik açıdan rahat ve alım gücünün yüksek olduğu bir ülkede var olduğumuzu sayarsak sizce gerçeğe yakın bir Iron Man Mark II yapılabilir mi?

Not : Uçmak günümüz şartları açısından pek elverişli olmadığı için bu noktayı pas geçebiliriz.
Not 2 : İnsan vücut ağırlığını kaldırabilecek ve belirli bir sürede havada tutabilecek yakıtlar olsa da henüz filmlerde görmüş olduğumuz yakıtlara ya ulaşamadık ya da kullanamıyoruz.

Video :

Selamlar forumcular, bildiğiniz ya da bilmediğiniz üzere Tolga Özuygur adındaki bir youtuber 1.5 yıldır "hobi" olarak Iron Man Mark II modelini geliştiriyordu ve sonunda final videosu ile izleyenlerinin karşısına çıktı.
Başladığı noktadan epey bir yol kat eden Tolga açıkçası benim aklımda şu soruyu tekrardan canlandırdı.

Şimdi bu soruyu sizlere yöneltmek istiyorum, Türkiye'de yaşamadığınızı ekonomik açıdan rahat ve alım gücünün yüksek olduğu bir ülkede var olduğumuzu sayarsak sizce gerçeğe yakın bir Iron Man Mark II yapılabilir mi?

Not : Uçmak günümüz şartları açısından pek elverişli olmadığı için bu noktayı pas geçebiliriz.
Not 2 : İnsan vücut ağırlığını kaldırabilecek ve belirli bir sürede havada tutabilecek yakıtlar olsa da henüz filmlerde görmüş olduğumuz yakıtlara ya ulaşamadık ya da kullanamıyoruz.

Video :
WHY NOT?

O zırha jetpack takılırsa savaşlar için kullanılır aslında bu kötü çok kötü bir şey

Gerçekten kastın ne?

iskelet sistemi.
Üniversiteler başta olmak üzere uğraşılıyor.
gelişmiş görüş teknolojisi
1608013199008.png

Ses ile kontrol'de ve yapay zeka da google asistan ve siri'yi örnek alabilirsin.
Bunlar ayrı ayrı yapılan şeyler.

Otonom:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1608013199008.png

Ses ile kontrol'de ve yapay zeka da google asistan ve siri'yi örnek alabilirsin.

Otonom:
Bi araya getirilip bir konsept üzerine yoğunlaşılırsa yapılmayacak şeyler değil.

Alıntıyı görüntüle

Otonom:
Yapıldığını biliyorum ancak Python ile yapılmış gösterdiğin örnekte görselleri algılıyor ama Iron Man filmlerinde ise kişilerin yüzlerinden ID tanımlıyor,telefonu var ise telefonda yaptıklarını son mesajlarını vs görüyor. Ve bunları bilinçli olarak dur şunu stolklayayım diyip yapmıyor Yapay Zekası buna olanak sağlıyor.

Ve bunları bilinçli olarak dur şunu stolklayayım diyip yapmıyor Yapay Zekası buna olanak sağlıyor.
Devletin şehir Güvenlik kameraları yüz'den kişi tanıyabiliyor.
Dediğin her şey günümüz teknolojisiyle yapılan şeyler sadece bir araya getirilmiyorlar.

Geri