İnternet kafeci
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 249
Bunun bir yolu var mıdır dostlar
Olmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordumnow da gta 5 yok
Gnow da gta5 yok diye biliyorum bakmam lazımGNow 'da Gta 5 yok sanırım oynanmıyor.
@PixelArmy biliyordur belki.
Geforce now da yok gta 5 yada ben göremedim
Olmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordumGNow 'da Gta 5 yok sanırım oynanmıyor.
@PixelArmy biliyordur belki.
Olmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordumGnow da gta5 yok diye biliyorum bakmam lazım
geforce now da olmıyan bir oyunu oynamanın bir yolu yokOlmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordum
önceden bir şekilde epic gamesden oynanıyordu şimdi bilmiyorumOlmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Olmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordum
biraz mantıklı konuş olmadığını biliyorsun ve bir yolu da yokOlmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordum
biraz mantıklı konuş olmadığını biliyorsun ve bir yolu da yokOlmadığını biliyorum zaten oynamanın bir işlem beye yola yapma gibi bir imkan varmı diye sordum