MAVİ EKRAN (hatası) eski pc

Donanımarşivi12

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
windows 10 home da oldu bu sonra pc açılmıyor açılıryor monitörün üstünde kırmızı çizgiler çıkıyor sonrada mavi ekran oluyor bilgisayarı uyku moduna aldım sonra böyle oldu yardım lütfen (grundig radeon 5450 intel core 2 duo 2.9 işlemci var 12 13 yıllık)

Minidump dosyanızı upload servislerinden birine upload edip yükleme bağlantısını konuya ekleyiniz.

windows 10 home da oldu bu sonra PC açılmıyor açılıryor monitörün üstünde kırmızı çizgiler çıkıyor sonrada mavi ekran oluyor bilgisayarı uyku moduna aldım sonra böyle oldu yardım lütfen (grundig radeon 5450 intel core 2 duo 2.9 işlemci var 12 13 yıllık)
Tekrar format atabiliyorsan Win7 atman daha iyi olacaktır.

Minidump dosyanızı upload servislerinden birine upload edip yükleme bağlantısını konuya ekleyiniz.
hiç bir şey anlamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

uyku moduna alınca neden böyle oldu ?

windows 8 yapsam sıkıntı olurmu

C:/Windows/Minidump yolunu takip ederek Minidump dosyanızı MediaFire gibi upload servislerinden birine upload edip yükleme bağlantısını konuya eklemenizi söylüyorum. Anlaşılmayacak bir şey yok!

@caglarkanber ;

Windows 7 gibi uyumsuzluk ve güncelleştirme desteği kesilmiş, güvenlik açıklarına sahip işletim sistemleri kullanılmamalıdır. Windows 10 dışında hiçbir Windows işletim sistemini kullanmayınız.

C:/Windows/Minidump yolunu takip ederek Minidump dosyanızı MediaFire gibi upload servislerinden birine upload edip yükleme bağlantısını konuya eklemenizi söylüyorum. Anlaşılmayacak bir şey yok!

@caglarkanber ;

Windows 7 gibi uyumsuzluk ve güncelleştirme desteği kesilmiş, güvenlik açıklarına sahip işletim sistemleri kullanılmamalıdır. Windows 10 dışında hiçbir Windows işletim sistemini kullanmayınız.
tm da pc açılmıyor ?

tm da PC açılmıyor ?
mavi ekran verip devam ediyor

tm da PC açılmıyor ?

mavi ekran verip devam ediyor
aynı şeylere

Geri