Dadlovesplay
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Merhaba arkadaşlar. Şu anda PS4 Pro kullanıp cihazında Battlefield 1 oyunu yüklü olan biriyle görüşmem lazım bişeyi karşılaştırmak için. Yardımcı olabilecek var mı?
Ben yardımcı olabilirim. Battlefield'a sahip değilim ama karşılaştırmak istediğiniz şey nedir?Merhaba arkadaşlar. Şu anda PS4 Pro kullanıp cihazında Battlefield 1 oyunu yüklü olan biriyle görüşmem lazım bişeyi karşılaştırmak için. Yardımcı olabilecek var mı?
Hareket eden küçük sembollerde her oyunda grafiksel bir düşüş olabiliyor. Çoğu oyunda rastladım. Oyuna yansıdığını hissediyorum derken tam olarak neyi kastettiniz? Görüntü kötü gibi mi geliyor?Oyun loading bölümlerinde sağ üstte dönen bir sembol var. O sembolde grafiksel bozulmalar farkettim oyuna da yansıdığını hissediyorum. Cihazımda mı bi sorun var kestiremedim karşılaştırmak istiyodum
Aynen kötü gibi geliyor ama tamamen benim kuruntumda olabilir biraz takıntılı bi tipimHareket eden küçük sembollerde her oyunda grafiksel bir düşüş olabiliyor. Çoğu oyunda rastladım. Oyuna yansıdığını hissediyorum derken tam olarak neyi kastettiniz? Görüntü kötü gibi mi geliyor?
Büyük ihtimal size öyle geliyor çünkü dediğiniz gibi bir durum olması olası değilAynen kötü gibi geliyor ama tamamen benim kuruntumda olabilir biraz takıntılı bi tipim![]()
Oyuna da yansıyor demiştiniz. Oyun içinden de foto atar mısınız?Bakın demek istediğim sey bı