Mahvolmuş Kral olabilir mi oyunun ismi?lol evreninde geçen bir mmorpg yapılmaya başlandı tahmini çıkışı 2025-2026 oyun çok güzel olacak bence. devasa olucak dedi riot
2026'ya kadar kim öle kim kalalol evreninde geçen bir mmorpg yapılmaya başlandı tahmini çıkışı 2025-2026 oyun çok güzel olacak bence. devasa olucak dedi riot
Hayır o telefondan diye biliyorum PC ye gelicek MMOMahvolmuş Kral olabilir mi oyunun ismi?
hem o 2021de çıkcakMahvolmuş Kral olabilir mi oyunun ismi?
mahvolmuş kral mobile yok ama pc ps4 xbox ps5 gibi platformlarda varHayır o telefondan diye biliyorum PC ye gelicek MMO
Devasa olacak demesi normal mmo nun açılımı massive multiplayer online demek yani devasa çok oyunculu çevrimiçibence olur devasa olcak diyorlar
riot games yaparsa pay to win olmaz misslol evreninde geçen bir mmorpg yapılmaya başlandı tahmini çıkışı 2025-2026 oyun çok güzel olacak bence. devasa olucak dedi riot
İnşallah yaşarız çok güzel olacak çünkü kendimi kayn yapıp rhastı kullanmak istiyorum2026'ya kadar kim öle kim kala![]()
devasa derken çok yüksek bütçeler ve cyberpunk gibi bir duyuruyla o anlamda devasaDevasa olacak demesi normal mmo nun açılımı massive multiplayer online demek yani devasa çok oyunculu çevrimiçi