lolun evreninde bir mmo çıkıyor

İnşallah yaşarız çok güzel olacak çünkü kendimi kayn yapıp rhastı kullanmak istiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

devasa derken çok yüksek bütçeler ve cyberpunk gibi bir duyuruyla o anlamda devasa
Zannetmiyorum riot warcraft gibi bir deve kafa tutmamali daha düzgün moba yapmayi beceremiyorlar birde mmorpg ye girmemeliler

• Üzgün
Reaksiyonlar: Impe
lolün hikayesi kadar iyi bir temel olamazdı bu oyun için aşırı hypelandım
bende çok güzel olucak galiba en hypelandığım oyun bu cyberpunkdan bile daha çok bekliyorum

Zannetmiyorum riot warcraft gibi bir deve kafa tutmamali daha düzgün moba yapmayi beceremiyorlar birde mmorpg ye girmemeliler
düzgün moba beceremiyor mu? lol en büyük moba oyunu ve en güzeli daha üstü yokki

@Valid123 iyi misiniz?
Üst üste 2 3 cevap sonra kızgın atma.
İyi misiniz?

bende çok güzel olucak galiba en hypelandığım oyun bu cyberpunkdan bile daha çok bekliyorum

düzgün moba beceremiyor mu? lol en büyük moba oyunu ve en güzeli daha üstü yokki
Düzgün moba oyunu , dengesiz karakterler , kanser kitle , kötü derecelendirme sistemi , tamamen uçuk item özellikleri , skille bağlı olmayan oyun. Evet lol en güzeli kesinlikle.

ne varmış cevap verim kızgın attım demekki sinirlendim yani
Boş sinirlenmişsiniz. Belki iyi değilsindir dedim.

Düzgün moba oyunu , dengesiz karakterler , kanser kitle , kötü derecelendirme sistemi , tamamen uçuk item özellikleri , skille bağlı olmayan oyun. Evet lol en güzeli kesinlikle.
Skill ne?

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
karakterlerin hepsinin counterları var sadece counterlamayı bilmiyorsunuz kanser kitle düzgün replemiyorsunuz derecelendirme afkya sorun getirdiler onun dışında pek sorun yok itemlerinde counterı var işte skille bağlı olmayanda az haklısın ama bu diğerlerinden iyi olup en yüksek oynanmalı moba olmasını değiştirmiyor

Boş sinirlenmişsiniz. Belki iyi değilsindir dedim.

Skill ne?
yetenek q w e r ile yetenek atıyorsun

Yine kanser kitlesi olmaz inşallah. LoL chat yaratıcı küfürler VALORANT chat full malmısın.

knk moba oyunları kolay çıkmıyor 2024 diyorlar ama 2025 belki 2026ya sarkar

knk mute getirirler yoksa onlarda biliyor kanser kitleyle uğraşılmıyacapını birde rep sistemi
Moba oyunu olmicak. MMO olcak.

karakterlerin hepsinin counterları var sadece counterlamayı bilmiyorsunuz kanser kitle düzgün replemiyorsunuz derecelendirme afkya sorun getirdiler onun dışında pek sorun yok itemlerinde counterı var işte skille bağlı olmayanda az haklısın ama bu diğerlerinden iyi olup en yüksek oynanmalı moba olmasını değiştirmiyor

yetenek q w e r ile yetenek atıyorsun
Skilli yeteneklere niye yoruyorsun ben oyuncu skillinden bahsediyorum. Karakterleri counterlamayı bilmemek ayrı bir şey bütün karakterler her seferinde ya nerfleniyor ya bufflanıyor ama ortası bi türlü bulunmuyor bu da meta olayına veriyor bu seferde meta neyse sürekli o kazanıyor yani haksız bir rekabet oluyor ve sen gelip bunu savunuyorsun. Yazık.

Geri