Netac, Crucial, Biostar, Pioneer, Kingston SSD Seçimi

Netac fena değil şu konuda netac ssd li bir arkadaş test yaptı vaat edilen değerleri veriyor
Vaat edilen değerleri verir. Ama bazı Technopat konularında gördüm. Durduk yere bozulmuş. Ve veri kaybı olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden başka siteden alamıyorsunuz?

Vaat edilen değerleri verir. Ama bazı Technopat konularında gördüm. Durduk yere bozulmuş. Ve veri kaybı olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden başka siteden alamıyorsunuz?
Yılbaşında bi nebze indirim olursa ordan taksit ile almayı planlıyorum, farklı siteden almak finansal olarak etkiler :/ (ama denemeye çalışıcam.)

Selamlar, aşağıda ki markalardan hangisi sağlamdır.Lütfen başka sitelerden link atmayın, biliyorum daha uygun ve kaliteli fakat buradan almak zorundayım. Teşekkürler.

Biostar'ın SSD'de kaliteli olduğunu bir kaç yerde gördüm diğerleri hakkında bilgim yok.
Alıntıyı görüntüle
Biostar ve netac önermem
pioneer öneririm

Yılbaşında bi nebze indirim olursa ordan taksit ile almayı planlıyorum, farklı siteden almak finansal olarak etkiler :/ (ama denemeye çalışıcam.)
Ssd nin fazla bi finansal problem olacağını sanmam ama sizin cebiniz.
Patriot Burst e bakın

Selamlar, aşağıda ki markalardan hangisi sağlamdır.Lütfen başka sitelerden link atmayın, biliyorum daha uygun ve kaliteli fakat buradan almak zorundayım. Teşekkürler.

Biostar'ın SSD'de kaliteli olduğunu bir kaç yerde gördüm diğerleri hakkında bilgim yok.
Alıntıyı görüntüle
Crucial MX500 alabiliyorsanız alın, çok kaliteli bir SSD idir.
Yükseltmeye bütçe yoksa Netac kalsın, pek farkları yok.

Ben hepsini kronik sorunlu olarak biliyorum. Netac ile Pioneri bilmiyorum ama bence en kalitelisi Kingstone ve Crucialdır.

Ya yazdığımı okuyor musun? Zaten bunların hepsi sorunlu sorunluların arasında en az sorunlu SSD hangisi diye arıyoruz.
A400 en az sorunlu değil, hepsi de sorunlu değil. Sorunsuz olarak MX500 var; sorunu bilinmeyen Pioneer, Netac ve Biostar var. Niye bu kadar emin konuşuyorsun?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,455
Üyeler
184,164
Son üye
OmerOzturk
Geri