Yardım GTA 5 38FPS SORUNU..

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,756
Arkadaşlar geforce now üzerinden fps e baktığımda fps 38-39 a sabit kalıyor neden böyle i3 9100f-gtx1650s-16gb ram var normalde 120 tarzı olması lazım sistemde sıkıntı olabilir mi sizce yardımcı olursanız süper olur

Arkadaşlar geforce now üzerinden fps e baktığımda fps 38-39 a sabit kalıyor neden böyle i3 9100f-gtx1650s-16gb ram var normalde 120 tarzı olması lazım sistemde sıkıntı olabilir mi sizce yardımcı olursanız süper olur
Öncelikle 120 yi bir unut
Driverlerin güncelmi
Birde msı afterburner üzerinden fps ye bakmanı öneririm

Öncelikle 120 yi bir unut
Driverlerin güncelmi
Birde msı afterburner üzerinden fps ye bakmanı öneririm
driverlar güncel hocam öyle biliyorum yani ancak bende afterburner çalışmıyor zileme kısmında fps göstergesi yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

internetin kaç mbps
24mbps dün 8mbps den geçtim

@TECHNO @ByEfe04

Afterburner'da izleme kısmında OSD bölümü olması için Afterburner kurarken Riva Tuner Statics Server kurulumuna da izin vermeniz gerekiyor. Muhtemelen siz RTSS kurulum seçeneğini kapatmışsınız Afterburner kurarken...

Afterburner'da izleme kısmında OSD bölümü olması için Afterburner kurarken Riva Tuner Statics Server kurulumuna da izin vermeniz gerekiyor. Muhtemelen siz RTSS kurulum seçeneğini kapatmışsınız Afterburner kurarken...
Kaldırıp tekrar indiriyorum hocam umarım pcde sıkıntı yoktur

Hocam tekrar indirdim bir fps testi yapıcam şimdi nasıl yapıcam izlemede görünüyor fps

Son düzenleme:
FPS'e tıklayın alttaki yerden OSD de göster seçeneğini açın

Muhtemelen 75HZ monitörün var ve v-sync açarken half seçtin. Öyle yapınca monitörün hertzinin yarısını alıyor. Bu arada bazen kendi kendine ayarlarını değiştirebiliyor.

Muhtemelen 75HZ monitörün var ve v-sync açarken half seçtin. Öyle yapınca monitörün hertzinin yarısını alıyor. Bu arada bazen kendi kendine ayarlarını değiştirebiliyor.
vsync kapalıydı ama arada değişiyorsa olabilir birde hocamarada 5snlik bir kasma oluyor oyunda çimenlerin bol olduğu yerde sonra hemen düzeliyor ama sizce hdd de olduğundan dolayı oalbilir mi

vsync kapalıydı ama arada değişiyorsa olabilir birde hocamarada 5snlik bir kasma oluyor oyunda çimenlerin bol olduğu yerde sonra hemen düzeliyor ama sizce HDD de olduğundan dolayı oalbilir mi
HDD eski ise olabilir. Dediğim ayarı yaptın mı peki? Bende de aynısı olmuştu. O v-synci kapalı yap tam FPS'i görürsün.

FPS'e tıklayın alttaki yerden OSD de göster seçeneğini açın
Hocam şimdi story modda açtım ne yapmam gerek fps i görmem için

HDD eski ise olabilir. Dediğim ayarı yaptın mı peki? Bende de aynısı olmuştu. O v-synci kapalı yap tam FPS'i görürsün.
Hocam hdd yeni bu arada half taymış cidden şimdi tekrar bir bakıcam

Hocam şimdi story modda açtım ne yapmam gerek fps i görmem için

Hocam HDD yeni bu arada half taymış cidden şimdi tekrar bir bakıcam
Halfı off yap FPS fırlar. Muhtemelen o donma v-sync açık diyedir. Kapatınca hiç drop yemez.

Bende de ara ara 20 lere düşüyor ama her şeyi yapabileceğim en yükseğe ayarladım muhtemelen ondandır @haktanugur3 ayarları nasıl yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,293
Üyeler
189,056
Son üye
reek035
Geri