Haktan Durak
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistemin ne ona göre yorum yapalım
6000 TL'lik bir sistemSistemin ne ona göre yorum yapalım
Sistemin ne ona göre yorum yapalım
6000 TL'lik bir sistemSistemin ne ona göre yorum yapalım
Güzel falan değil!Sharkoon u bazı kişiler nedense çok kötü bı marka olarak görüyorlar ama bildiğim kadarıyla patladı falan diyen hiç görmedim gayet güzel bı psu
Akakçe’nin saçmalığına uğradık o zaman... Kusura bakmayın438TL olan model Wattgiga modeli onu önermiyoruz
Önerdiğimiz model 500TL olan Gigamax modeli
6000TL lik sistem diye genelleme yapamayız ne yazık ki6000 TL'lik bir sistem
Ne yapacağız o zamanAkakçe’nin saçmalığına uğradık o zaman... Kusura bakmayın
Kardeşim daha önce kullandın mi patladı mi elinde mi kaldı ogrenmişsiniz bir şey kronik sorunlu kronik sorunlu neymiş bakalım psu nün sorunu şöyle de öğrenelimGüzel falan değil!
Dostum bende sistemi diziyordum zaten işlemci ve ekran kartını en sona attım diğer özellikler şunlarRam:Neo Forza Faye DDR4 8GB 3600MHz6000TL lik sistem diye genelleme yapamayız ne yazık ki
Sisteminizin Tüm özelliklerini yazarmısınız
+1![]()
Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply özelliklerini incele, 2.819,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bir 14 TL daha koyarsanız
Ne önerirsin dostumGüzel falan değil!
Wattgiga model önerilmiyor link wattgiga modeline yönlendiriyor
Kronik sorunlu demedim, kullanmam gerekmiyor. VS2012 serisiyle aynı içyapıya sahip bir PSU.Kardeşim daha önce kullandın mi patladı mi elinde mi kaldı ogrenmişsiniz bir şey kronik sorunlu kronik sorunlu neymiş bakalım psu nün sorunu şöyle de öğrenelim
forum.donanimarsivi.com
Kronik sorunlu demedim, kullanmam gerekmiyor. VS2012 serisiyle aynı içyapıya sahip bir PSU.
Buyur:
Rehber - Sharkoon SHP650 V2 Hakkında Bilgiler ve Neden Alınmamalı?
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
Wattgiga model önerilmiyor link wattgiga modeline yönlendiriyor
Önerilen model gigamax
Reis sen uzmansın bu konuda harbiden ne önerirsinKronik sorunlu demedim, kullanmam gerekmiyor. VS2012 serisiyle aynı içyapıya sahip bir PSU.
Buyur:
Selamlar dostlarım! Bu rehberimde Sharkoon V2`yi gömeceğim. Hadi başlayalım! Türkiye Fiyatı ve aynı Fiyata Daha İyiler Türkiye`de 399 Liraya bulunabiliyor. https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-sharkoon-shp650-v2-650-w-fiyati,263110721.html Aynı fiyata daha iyi olarak bu var...forum.donanimarsivi.com
Corsair VS2012 Serisiyle aynı iç yapıya sahip olabilir Daha önce bu PSU nün hiç biryerde patladığını gördün mü fiyatına göre sunduğu özellikler gayet iyi ve daha önce forumlarda hiç bu PSU patladı çöp iğrenç bi psu diyen duymadımKronik sorunlu demedim, kullanmam gerekmiyor. VS2012 serisiyle aynı içyapıya sahip bir PSU.
Buyur: