- Reaksiyon skoru
- 6,471
evet soru bu ağır fps oynuyorum onun için önerebilirmşsiniz neden normalini kullanmyorsun diye sorarsanız alternatiflerimi görmek istiyorum
evet soru bu ağır fps oynuyorum onun için önerebilirmşsiniz neden normalini kullanmyorsun diye sorarsanız alternatiflerimi görmek istiyorum
alternatiflerri görmek istiorum demek normal olanı biliyorum anlamına geliyor![]()
Sony Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL ) Kablosuz Kumanda - Fiyatı, Yorumları
Ps4 Dualshock Uyumlu 4 (ORJİNAL ) Kablosuz Kumanda yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
nasıl alternatif anlamadım tam olarakalternatiflerri görmek istiorum demek normal olanı biliyorum anlamına geliyor
normal kol değil farklı markalarnasıl alternatif anlamadım tam olarak
millet 500 dolara ps5 ve dualsense alıyorevet soru bu ağır fps oynuyorum onun için önerebilirmşsiniz neden normalini kullanmyorsun diye sorarsanız alternatiflerimi görmek istiyorum
Normal olanı görmek istemiyorsan başlığa Dualshock 4 yazmamalısın.normal kol değil farklı markalar
Dalgamı geçiyorsun biraderalternatiflerri görmek istiorum demek normal olanı biliyorum anlamına geliyor