oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
- Reaksiyon skoru
- 12,380
Arkadaşlar klavye Alicam, sizden öneri istiyorum bütçe sormayın en ucuz red switch mümkünse numpad filan olsun en ucuz red switch pls
Black switch610S var sanırım.
Alınır black red e yakın diye biliyorum ama black/blue yazıyor seçme şeyi bulamadım şansa gönderecekler herhaldeBlack switch
![]()
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye - incehesap.com
James Donkey 610S Rainbow Aydınlatmalı Black/Blue Switch İng Q USB Gaming Mekanik Klavye fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Alayımmı ? Black nasıldır
Hayda bana sessiz lazım ama ya.Alınır black red e yakın diye biliyorum ama black/blue yazıyor seçme şeyi bulamadım şansa gönderecekler herhalde
Sessizdir de blue mu gelir black mi gelir bilmiyorumHayda bana sessiz lazım ama ya.
Sessizdir de blue mu gelir black mi gelir bilmiyorum
hangisini alayım Black / red ?![]()
En ucuz james-donkey-610s fiyatları incehesap.com'da
En Ucuz james-donkey-610s Fiyatları incehesap.com'da. james-donkey-610s resimlerini, özelliklerini, yorumlarını inceleyin.www.incehesap.com
Hee dur la ben black diyor ya onu switch sandım![]()
En ucuz james-donkey-610s fiyatları incehesap.com'da
En Ucuz james-donkey-610s Fiyatları incehesap.com'da. james-donkey-610s resimlerini, özelliklerini, yorumlarını inceleyin.www.incehesap.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hangisini alayım Black / red ?
Hangi switch daha iyi acaba.Hee dur la ben black diyor ya onu switch sandım
bence red al
Küçük ENTER yeni farkettim Ya ::OO alışırmıyımkiHee dur la ben black diyor ya onu switch sandım
bence red al
Ben red kullanıyorum güzel, ama brown da iyidirHangi switch daha iyi acaba.
Brown'mu Redmi? sessiz ikiside biliyorum ama tepkime süresi filan.
Rahat alışırsın sıkıntı olmazHangi switch daha iyi acaba.
Brown'mu Redmi? sessiz ikiside biliyorum ama tepkime süresi filan.
Küçük ENTER yeni farkettim Ya ::OO alışırmıyımki
Ben bi ses testine filan bakayım bunların ona göre alayım.Ben red kullanıyorum güzel, ama brown da iyidir
önerim red.
Rahat alışırsın sıkıntı olmax
Başka önerisi olan varsa arkadaşlar 310TL Max verebilirim hatta 300 zor.Ben bi ses testine filan bakayım bunların ona göre alayım.