- Bütçe
- 5000
Hangi sistemi almalıyım Intel almakta biraz çekiniyorum anakart yüzünden ama i3 10100f r5 1600af den iyi napacam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.csgo LoL oynuyorum.144 hz almak mantıklımı
İleriye dönük sistem istiyorsanız ryzen sistem alınHangi sistemi almalıyım Intel almakta biraz çekiniyorum anakart yüzünden ama i3 10100f r5 1600af den iyi napacam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.csgo LoL oynuyorum.144 hz almak mantıklımı
B450İlk sistemde anakart a320 ise 10100f tercih ederdim
O sistemler alınmaz hocam psu c4. Hazır sistem zorunlu mu?Hangi sistemi almalıyım Intel almakta biraz çekiniyorum anakart yüzünden ama i3 10100f r5 1600af den iyi napacam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.csgo LoL oynuyorum.144 hz almak mantıklımı
AMD olan b450 Intel h410m aİleriye dönük sistem istiyorsanız ryzen sistem alın
Birde anakartlar neler ?
Artık amd de soket değişicek yani ileriye dönüklük açısından aynılarİleriye dönük sistem istiyorsanız ryzen sistem alın
Birde anakartlar neler ?
b450 olanıAMD olan b450 Intel h410m a
O sistemler alınmaz hocam psu c4. Hazır sistem zorunlu mu? Neye göre c4
Hazır sistem almak istiyorum onerirsen tşkPerformax yeni çıkmış bir marka ne kadar kaliteli bilemezsin c4 ağızgelişi kasaları çok ucuz ve kaliteli parçalar kullanmıyolar hazır sistem zorunlu mu? daha iyileri var o 2 sistemden.