İBFK - FB maçı hakkında neler düşünüyorsunuz?

Hayır hocam lütfen bir daha izleyin. O yaptığı alkış vs. gibi hareketlerden önce hakem oyunu 'durdur durdurmaz' elini arka cebine atmış bir şekilde koşarak geliyordu.
Rafael, sinirine hakim olamadı ve kırmızı kart gördü ; olay bu kadar basit.

Hayır hocam lütfen bir daha izleyin. O yaptığı alkış vs. gibi hareketlerden önce hakem oyunu 'durdur durdurmaz' elini arka cebine atmış bir şekilde koşarak geliyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Stresden görememişim hocam kusura kalmayın :D
anladım zaten :D

Katılıyorum İrfan'ın kırmızı kartı ayrı bi komik olsa bile rafael'in kırmızı kartı ailecek bizi kahkahaya boğdu diyebilirim.

Haksız yere 9 kişi bıraktı abi :D? Sence Fenerbahce o 4 golü atabilecek kapasitede mi ?
Hakeme küfretmeseydi ben mi dedim hakeme ana avrat giriş diye ağlamayın.

Bence tek anlamıyla Bahattin Şimşek maçı aldı ve Fenerbahçe'ye verdi. Ancak bu kadar rezil bir yönetim olabilir herhalde. Umarım yine bu maçla yabancı medyaya düşmeyiz... Neyse dostlar lütfen 'saygı ' çerçevesinde düşüncelerinizi dile getirin , açıkcası neler söylenecek çok merak ediyorum. Ha ayrıca şimdiden 'yeGen teG derD fuTboL mu ŞimDi' diye boş duyar kasacak arkadaşlar lütfen gelmesin.
Konuşulcak bişey yok knk Türk futbolu bitti artık saçma sapan bişey oldu FB gs bjk trbzn hepsi dahil ama maça gelirsek Başakşehire büyük ayıp edilmiş objektif bakıyorum

Hakeme küfretmeseydi ben mi dedim hakeme ana avrat giriş diye ağlamayın.
Başkasına yapılınca kör ve sağırsınız size yapılnca ağlamayın. İşte bu kadar berbat bir camiasınız. Ayrıca birkaç hafta önce kimin kimi ağlattığını daha iyi biliyoruz, böyle zır zır hemde. :) Bu kafaylada çok ağlarsınız , benden söylemesi.

Kimse çıkıp hakem iyi yönetti diyemez bu maça, İrfan'a çıkan kırmızı komikti, Rafael'e çıkan kırmızı daha da komikti. Adam temas bile etmiyor. Faulu yapan Skrtel.

Bence tek anlamıyla Bahattin Şimşek maçı aldı ve Fenerbahçe'ye verdi. Ancak bu kadar rezil bir yönetim olabilir herhalde. Umarım yine bu maçla yabancı medyaya düşmeyiz... Neyse dostlar lütfen 'saygı ' çerçevesinde düşüncelerinizi dile getirin , açıkcası neler söylenecek çok merak ediyorum. Ha ayrıca şimdiden 'yeGen teG derD fuTboL mu ŞimDi' diye boş duyar kasacak arkadaşlar lütfen gelmesin.
Hakem maçı Başakşehirden aldı fenere yılbaşı hediyesi olarak verdi

Fenerbahçe'nin tek yapabildiği Caner ile orta açmak (ilk yarı için konuşuyorum).
Takımın herhangi bir atak organizasyonu yok.

Başkasına yapılınca kör ve sağırsınız size yapılnca ağlamayın. İşte bu kadar berbat bir camiasınız. Ayrıca birkaç hafta önce kimin kimi ağlattığını daha iyi biliyoruz, böyle zır zır hemde. :) Bu kafaylada çok ağlarsınız , benden söylemesi.
Hocam Tamam Haksızdı Da Her Maçta Yaşanıyor Böyle Şeyler.Fenerbahçenin Geçen Seneki Alanya Maçıydı Galiba Bilerek Katlettiler Hakem de hiçbir ceza almadı.

Maçı izlemedim sadece internette 1 pozisyonu gördüm o yüzden o pozisyon hakkında konuşacağım
Hakem çok hatalı idi o pozisyonda kırmızı gösterdi ki müdahale dokunma bile yoktu var sistemi boşuna getirlmedi hakemlerin bunun bilincinde olup bakması lazım oraya o pozisyonda hakkı yendi başakşehirin ama diğer pozisyonları bilmiyorum.

Kimse çıkıp hakem iyi yönetti diyemez bu maça, İrfan'a çıkan kırmızı komikti, Rafael'e çıkan kırmızı daha da komikti. Adam temas bile etmiyor. Faulu yapan Skrtel.
Var Sistemi kısır günü yapıyordu büyük ihtimalle pozisyon olurken

Maçı izlemedim sadece internette 1 pozisyonu gördüm o yüzden o pozisyon hakkında konuşacağım
Hakem çok hatalı idi o pozisyonda kırmızı gösterdi ki müdahale dokunma bile yoktu var sistemi boşuna getirlmedi hakemlerin bunun bilincinde olup bakması lazım oraya o pozisyonda hakkı yendi başakşehirin ama diğer pozisyonları bilmiyorum.
Var Kayıtlarını verseler Her Haltı anlayacağız da işte TÜRKİYE Şartları

Var Sistemi kısır günü yapıyordu büyük ihtimalle pozisyon olurken

Var Kayıtlarını verseler Her Haltı anlayacağız da işte TÜRKİYE Şartları
Aslında kameralardan az çok anlaşılıyor pozisyonlar ama neden var'da ki hakemler çağırmadı hakemi orası muamma

Geri