Ekran kartı önerisi 2000tl~

2JZ-GTE

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,782
Bütçe
2000
Bütçem yaklaşık 2000tl~ dolar kurundan dolayı ekran kartını ikinci el almayı düşünüyorum aklımda ortalama gtx1070-1070Ti vardı siz ne önerirsiniz?

Sizce 1070Ti hala alınırmi kart biraz eski ama orta segment yeni kartlardan iyi performans veriyor.
Bana soracak olursan alınır.

1070 TI dediğimiz kart RTX 2060'ın yakasında olan bir kart. 2000 TL'ye RTX2060'ın yakasında bir kart almak bence mantıklı günümüz şartlarında.
Güncellik senin için çokta bir problem olmazsa alınır.

Saf performansa ihtiyacınız varsa alabilirsiniz eğer güncel bit kart kullanmak istiyorsanız 5500XT yada GTX 1660 alın.
Oyun oynamak için alıyorum yeni çıkan oyunları açması önemli benim için birde bir şey soracağım anakartla ekran kartının uyumlu olması diye bir şey varmı?

Oyun oynamak için alıyorum yeni çıkan oyunları açması önemli benim için birde bir şey soracağım anakartla ekran kartının uyumlu olması diye bir şey varmı?
PCI Express X16 slotuna sahip her anakarta her ekran kartı takılır bu bağlamda takabilirsiniz.
1070 ti öneririm eğer temiz bir model bulursanız.

Bana soracak olursan alınır.

1070 TI dediğimiz kart RTX 2060'ın yakasında olan bir kart. 2000 TL'ye RTX2060'ın yakasında bir kart almak bence mantıklı günümüz şartlarında.
Güncellik senin için çokta bir problem olmazsa alınır.
Güncellik sorun değil zaten nvidia sürekli güncelliyor kartlarını biraz eski olsun bence sıkıntı olmaz.
Post automatically merged:

PCI Express X16 slotuna sahip her anakarta her ekran kartı takılır bu bağlamda takabilirsiniz.
1070 ti öneririm eğer temiz bir model bulursanız.
Anakartım asus prime a320m-k kasayı test etmek için kuzenimin rtx2070ini takmıştık 1070ti da takılır herhalde.

Güncellik sorun değil zaten nvidia sürekli güncelliyor kartlarını biraz eski olsun bence sıkıntı olmaz.
Post automatically merged:

Anakartım asus prime a320m-k kasayı test etmek için kuzenimin rtx2070ini takmıştık 1070ti da takılır herhalde.
Takılır da işlemcin ne?

GTX 1660 TI'dan güçlü RTX 2060'ın da yakasında olan bir kart için 1900-2000 TL vermek bence çok mantıklı bir seçim.
Şuanda rakibi RTX 2060'ın en ucuz kartı 3430TL

Geri