7500 TL amd ve intel sistem [ANKET]

Hangi sistemi alırdınız ?

• 1.Sistem

• 2.Sistem

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
eminiz biri lga1151v2 biri lga1200 tabi ki uymuyor. dec
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

toxic sensin bence attığın çöp sistemi beğenmeyenlere verdiğin tepkiden anlaşılıyor. Yeni moda heralde biri kendine katılmayınca toxic demek.
:cry: aynen aynen
2 sistemde iyi değil,oyun amaçlı değilse 2.sistemde işlemciyi r7 2700x yap hem soğutucu masrafından kurtulursun psu kötü daha düzgün bir şey al ramleri neoforza yap
2700x de ısınıyor stok fana pek guvenmiyrm ben , psu bakıcam corsair neofarza neden ?

2700x de ısınıyor stok fana pek guvenmiyrm ben , psu bakıcam corsair neofarza neden ?
Stok fanla idare edersin olmazsa satarsın 300-400 lira arasında daha iyi bir soğutucu alırsın neoforzanın o.c potansiyeli çok daha yüksek Corsaire göre

( 2 adet )

7838 TL.

Eğer aşamazsanız ekran kartı

3200 mhz ram desteklemiyor , rtx ihtiyacm yok , 2700x bakıcm , kingston ssd hızı yeterli degil

Stok fanla idare edersin olmazsa satarsın 300-400 lira arasında daha iyi bir soğutucu alırsın neoforzanın o.c potansiyeli çok daha yüksek Corsaire göre
Corsair LPX yani Low Profile ramleri pek önerilmiyor.Eğer bütçe kısıtlı ise bu ramlere yöneliniyor.
anladım 3000 mhz neofarca bakym

3200 mhz ram desteklemiyor , rtx ihtiyacm yok , 2700x bakıcm , kingston ssd hızı yeterli degil

3200 desteklemiyormu valla bu kadar bilgisiz birini yeni görüyorum anakart maksimum 3600 mhz rame kadar destekliyor ne 3200'ü 3200 çok rahat çalıştırcaktır.

Nvidia ekran kartları renderda daha iyi olduğu için önerdim render yapıcaksınız render hakkında bilginiz yok oho.

Render İçin AMD sistem gereklidir ama anakarta fazla para harcanmış 550tl civarında gigabyt b450m s2h modeli alınabilir ve diğer parçalarda o kadar iyi değiller

Iki sistem de kötü çok dengesiz

Toxic kitle? Topladığın sistemin kötü olduğunu söyledik diye de toxic kitle olduk şimdi. :)
Bugün bu 3.

( 2 adet )

7838 TL.

Eğer aşamazsanız ekran kartı

2700x ile b450m s2h?

2700x alınmaz.

Tek fark RTX değil

Render yapıcağını söylüyor :).
Render yaparsa alsın ama o anakart kaldırmaz.Zaten soğutucu da gerekir

Wraith stealh ile tam yükte 86 derece gördüm voltaj sabitlersen sorun olmuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,481
Üyeler
187,517
Son üye
Volkarizma
Geri