Xeraton
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 893
ne alaka virüsün bulaşmasını geç verdikleri eğitim neyki bizi bundan sınava tabii tutuyolarÇoğu kadıköy bomonti tayfa bad girl/bad boy tayfa
ne alaka virüsün bulaşmasını geç verdikleri eğitim neyki bizi bundan sınava tabii tutuyolarÇoğu kadıköy bomonti tayfa bad girl/bad boy tayfa
Sınavlarını olduysan bu konulara girme ozaman görmezden gelebilirsin mesela zaten konu dışına açılmış bende konu açmıyorum fakat ağlama vs gibi şeylerde demiyorumevet yine olsa yine girerim en azından burada hashtag açıp ağlamam xD
YKS'ye MEB bakmıyor bu 1.3 milyondan fazla insanın girdiği sınavı ertelemeyen adamdan ne bekliyorsunuz?
Geçen sene geçirmişler galiba bu senede geçirmezlermi ? liseler için konuşuyorumBende aynı düşünüyorum.
Haklısın yazılılar için 1-2 kere gidince sosyal mesafe olmadığını anladım ki biz sınıfta 20 kişiyiz. Büyük mevcudlu sınıfları düşünemiyorumöğrencilerin okula gitmesi çok saçma bir şey. okulda korona çok rahat yayılır. ziya selçuğun ağzına parayı sıkıştırmışlar konuşmuyor
Haklısın Emirhan ab.YKS'ye MEB bakmıyor bu 1.
2- YKS ertelenseydi tam bir felaket olurdu.
ben sana ağla demedim farkındaysan konuyu açan arkadaşa diyorumSınavlarını olduysan bu konulara girme ozaman görmezden gelebilirsin mesela zaten konu dışına açılmış bende konu açmıyorum fakat ağlama vs gibi şeylerde demiyorum
Sınav olmak istemiyoruz değil,sağlımız için sınavların 'ERTELENMESİNİ' istiyoruz.sevilmeyen adam olsa ne olur konu çok saçma sınav istemiyorsanız sınıf atlamamayı da göze alacaksınız hiçbir şey yapmadan sınıfmı atlacaklar onlıne eğitim görüyoruz demeyin
Ortaokullar da oluyor.İlkokul ve ortaokullar için hadi neyse sinavlar olmasin ama liseler için olur mu gençler öyle şey üniversiteye geçiş de bu ortalama puanlar kullaniliyor
Beyler ben anlamadım Ziya Selçuk istifa mı etti? Gülmeyin anlamadım.
Adam ne düşünüyorsunuz demişben sana ağla demedim farkındaysan konuyu açan arkadaşa diyorum
Yapmazlar, öyle yapsalar sınavları da yapmazlardı.Geçen sene geçirmişler galiba bu senede geçirmezlermi ? liseler için konuşuyorum