Monitor hz sorunu

beyler bu ekranı aldım hdmı ile ekranı laptopa bağladım 60hz alıyorum nasıl 144 hz yapcam şimdiden teşekkür ederim
masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarları diyeceksin daha sonra aşağıdan gelişmiş görüntü ayarlarından bağdaştırıcı özellikler diyip ordan 144hz seçmeniz gerekir.

masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarları diyeceksin daha sonra aşağıdan gelişmiş görüntü ayarlarından bağdaştırıcı özellikler diyip ordan 144hz seçmeniz gerekir.
hocam 144hz seçeneği çıkmıyor max 60-59 hz var

Intel HD Graphics 4000, dell laptop deneme amaçlı baktım kasa gelene kadar.
laptopu ekran bağlamışsın anladığım kadarıyla laptop ekran kartın 144hz desteklemiyor diye tahmin ediyorum.

laptopu ekran bağlamışsın anladığım kadarıyla laptop ekran kartın 144hz desteklemiyor diye tahmin ediyorum.
Evet hocam kasa gelene kadar ekranı denemek için hdmı ile laptop a bağladım

Evet hocam kasa gelene kadar ekranı denemek için hdmı ile laptop a bağladım
o zaman laptop ekran kartın desteklemiyor olabilir merak etme kasa gelince tak eğer o zaman 144hz görmezse sıkıntı var demektir. bu arada aldığın kasanın ekran kartı nedir?

o zaman laptop ekran kartın desteklemiyor olabilir merak etme kasa gelince tak eğer o zaman 144hz görmezse sıkıntı var demektir. bu arada aldığın kasanın ekran kartı nedir?
El caption aldim hocam. Kasa gelene kadar iade suresi dolar mi diye endiselendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi sistemi aldınız
El caption aldim aldim

El caption aldim hocam. Kasa gelene kadar iade suresi dolar mi diye endiselendim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

El caption aldim aldim
yok monitorde bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum laptop ekran kartının desteklemediği içindir büyük ihtimal. kafan rahat olsun.

Eğer sorun hâlâ çözülmediyse;
Muhtemelen Displayport kablosuyla bağlamadığın için 144hz alamıyorsundur. Benimde monitörüm Gamepower ve hdmı kablosuyla sadece 60 Hz. veriyor. Zaten paketin içinden Displayport çıkmıştır muhtemelen..

Geri