Çözüldü✓ Ryzen 3600 OC 1.125V ta 4.2 Ghz iyi midir?

Reaksiyon skoru
87
Sistemi bugün topladım tabi hemen oc yöneldim. İlk açtığımda 0.9V 3.6Ghz sabit çalışıyordu Biosta CPB kapalı. Ryzen masterdan 1.125V 4200 yaptım sıkıntısız şuanda iyi midir sizce?

OC yapmamışsınız ki, boost frekansına sabitlemişsiniz.
Ama 1.125 ile 4.2GHz güzel.
Aynen öyle boost frekansı yeter artar bana aşırıda gözüm yok hocam :) 1.125 ile 4.2 iyi mi dersin?

Aynen öyle boost frekansı yeter artar bana aşırıda gözüm yok hocam :) 1.125 ile 4.2 iyi mi dersin?
İyidir hocam. Silikonun iyi sanırım. Bir CTR testi yap bakalım. Belki düşük voltajla daha yüksek frekanslara da çıkabilirsin.

İyidir hocam. Silikonun iyi sanırım. Bir CTR testi yap bakalım. Belki düşük voltajla daha yüksek frekanslara da çıkabilirsin.
Şuan yapıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu CTR testi zarar verir mi pc ye ?

Hayır zarar vermez, büyük ihtimal işlemciniz GOLDEN veya PLATINIUM sample, yani en iyilerden.
Reis 0.6 V kadar inmiş bu ama donmuş test açık bırakmıştım sonuç yok tekrar başlatıcam müsait olduğumda :)

Reis 0.6 V kadar inmiş bu ama donmuş test açık bırakmıştım sonuç yok tekrar başlatıcam müsait olduğumda :)
3500X'i ben 4.1 de 1.28V de çalıştırıyorum silikonunuz çok iyi denk gelmiş bana bronze denk geldi :(

Benim 3600 un ctr testi silver cikti oc yapabilir miyiz ki 3.6 ghz de calisiyo suan

3500X'i ben 4.1 de 1.28V de çalıştırıyorum silikonunuz çok iyi denk gelmiş bana bronze denk geldi :(
Satıcıların hepsiyle iletişime geçtim reis ben 2020 üretimi aldım özellikle silikonları daha iyi olduğunu söylediler. Şansıma da güzel çıktı Allaha şükür :)

Benim 3600 un ctr testi silver cikti oc yapabilir miyiz ki 3.6 ghz de calisiyo suan
Evet gayet müsait fakat temel boost hızında çalıştırmanız yeterde artar da 4.2 den fazlasını önermem zira gereksiz ve işlemcin yorulur

Satıcıların hepsiyle iletişime geçtim reis ben 2020 üretimi aldım özellikle silikonları daha iyi olduğunu söylediler. Şansıma da güzel çıktı Allaha şükür :)
hadi ya keşke bende öyle yapsaymışım fakat zaten stokta kalmıyor çoğu sürekli yenileri geliyor her hafta ondan dolayı biraz şanssızlık olduğunu düşünüyorum

Geri