Minecraft Hesabıma Giremiyorum

Reaksiyon skoru
119
Arkadaşlar Minecraft Launcher (orijinal) girmeye çalışırken "eposta veya şifre yanlış" diyor. Nasıl çözebilirim? Şifre ve eposta noktasına kadar doğru. Diğer cihazlardan giriş yapabiliyorum fakat sadece şu an kullandığım bilgisayar ile giremiyorum.

Arkadaşlar Minecraft Launcher (orijinal) girmeye çalışırken "eposta veya şifre yanlış" diyor. Nasıl çözebilirim? Şifre ve eposta noktasına kadar doğru. Diğer cihazlardan giriş yapabiliyorum fakat sadece şu an kullandığım bilgisayar ile giremiyorum.
premuımu aldın yoksa kendi sitesinde mi

premuımu aldın yoksa kendi sitesinde mi
Farklı bir siteden aldım. Site güvenilir. Onların müşteri hizmetleri de hesaba girebiliyor sadece ben giremiyorum. Sadece şu an kullandığım bilgisayarda girmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öne çıkarmak için atılmıştır.

Farklı bir siteden aldım. Site güvenilir. Onların müşteri hizmetleri de hesaba girebiliyor sadece ben giremiyorum. Sadece şu an kullandığım bilgisayarda girmiyor.

Öne çıkarmak için atılmıştır.
peki ne zamandır kullanıyorsun bende bu durumu yaşadım kaç kere hemde şifre eposta doğru olmasına ramen girmiyordu senin dedin olay oluyordu son aldım allahtan iyi çıktı hala sorun olmadı ama benim aldıklarımda sorun 5 6 ay geçiyordu ve satıcı 14 gün geçti için bişey yapmıyordu öyle gidiyordu çok pahalı değildi allahtan 10 tl felandı konuyla hiç fikrim yok caresini aslında en iyisi orjinal almak ama çok pahalı

2014 de alsaydık orjinal 69 tl felandı şuan 211 tl

23 euro

Son düzenleme:
Ayrı siteler güvenilir gözüksede rus ruletine benzer bir tanesinden denemek için almıştım ve 14 günde hesap gitmişti genellikle şansa bağlı

peki ne zamandır kullanıyorsun bende bu durumu yaşadım kaç kere hemde şifre eposta doğru olmasına ramen girmiyordu senin dedin olay oluyordu son aldım allahtan iyi çıktı hala sorun olmadı ama benim aldıklarımda sorun 5 6 ay geçiyordu ve satıcı 14 gün geçti için bişey yapmıyordu öyle gidiyordu çok pahalı değildi allahtan 10 TL felandı konuyla hiç fikrim yok caresini aslında en iyisi orjinal almak ama çok pahalı

2014 de alsaydık orjinal 45 TL felandı şuan 211 TL

23 euro
Minecraft 30tl den fazla vermem bu arada.

peki ne zamandır kullanıyorsun bende bu durumu yaşadım kaç kere hemde şifre eposta doğru olmasına ramen girmiyordu senin dedin olay oluyordu son aldım allahtan iyi çıktı hala sorun olmadı ama benim aldıklarımda sorun 5 6 ay geçiyordu ve satıcı 14 gün geçti için bişey yapmıyordu öyle gidiyordu çok pahalı değildi allahtan 10 TL felandı konuyla hiç fikrim yok caresini aslında en iyisi orjinal almak ama çok pahalı

2014 de alsaydık orjinal 45 TL felandı şuan 211 TL

23 euro
Daha yeni aldım, dikkatli okuyun sadece bu bilgisayarda girilmiyor!

Bende aynı sorunu yaşamıştım.Hesabım çalındı sandım ama birşeyleri yanlış yazmışımm

Normal sitesinden almadıysan ne kadar güvenli olursa olsun hesabın elinden gidecektir. Eğer çok şanslıysan bir kaç yıl sonra yine gidiyor.

Ben daha önce 5 10 tlden 5 6 tane premium aldıgımı hatırlarım. Sadece 1 tanesi 2 yıl dayandı. Sonra o hesabıda kaybettim.

evet buna bile bile alıyorum orjinal çoook pahalı
Evet farkındayım yapacak bir şey olmadığını düşünüyorum :(

Ben daha önce 5 10 tlden 5 6 tane premium aldıgımı hatırlarım. Sadece 1 tanesi 2 yıl dayandı. Sonra o hesabıda kaybettim.

Evet farkındayım yapacak bir şey olmadığını düşünüyorum :(
akıl almıyor 2014 de 23 euro 69 tlyken şuan 211 tl 211 tl yani 23 nerde 211 nerde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem
Geri