Minecraft Hesabıma Giremiyorum

Herhangi bir moderatör konuya bakmıyor mu? İnsanlar alakasız şeyler diyor. Hesap doğru sıkıntısız, sadece tek bir cihazda giremiyorum. İnsanlar git sitesinden falan al diyor cidden bıktım şundan. Arkadaşlar hesap orijinal sadece tek bir PC'de girmiyor anlayın şunu.

Ben bir ara ucuzmc miydi neydi ordan almıştım taa 3-4 yıl önce. Şifresi değiştirilsin diye diamond paket mi ne almıştım.

2-3 ay sorunsuz kullandım sonra hesap gitti. Orijinal almak istesen 200 küsür tl olmuş. Zamanında alacaktım para yüklemiştim ininala euro yükseldiği için 1-2 tl ile alamamıştım premium'u. Keşke alabilseydim. Şimdi istesem hiç alamayacağım.

Bende aynı sorunu yaşamıştım.Hesabım çalındı sandım ama birşeyleri yanlış yazmışımm
Sadece tek bir bilgisayarda giremiyorum konuyu düzgün okuyun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bir ara ucuzmc miydi neydi ordan almıştım taa 3-4 yıl önce. Şifresi değiştirilsin diye diamond paket mi ne almıştım.

2-3 ay sorunsuz kullandım sonra hesap gitti. Orijinal almak istesen 200 küsür TL olmuş. Zamanında alacaktım para yüklemiştim ininala euro yükseldiği için 1-2 TL ile alamamıştım premium'u. Keşke alabilseydim. Şimdi istesem hiç alamayacağım.
Konuyla alakalı konuşun.

ozamanda 69 TL pahalıydı
Konuyla alakalı konuşun. Sizin kaça aldığınızdan banane.

Sadece tek bir bilgisayarda giremiyorum konuyu düzgün okuyun.

Konuyla alakalı konuşun.

Konuyla alakalı konuşun. Sizin kaça aldığınızdan banane.
Bak başka bir bizzat senin olan bir bilgisayardan denemediysen bana burda konuşma

Kendinin olan bir bilgisayarda denedin mi? Buna cevap ver.

Konuyu düzgün okumadın mı? Başka bir cihazdan girdiğimde başarılı olduğumu söyledim sadece tek bir bilgisayarda olmuyor dedim.
Bak bana anlaşılır bir cevap ver. Müşteri hizmetleri dedi diye mi gelip bana sadece bende olmuyor diyorsun yoksa kendine ait başka bir pc de denedin mi?

Çünkü öyle bir ihtimal yok ya şifreni yanlış girdin yada hiç bir bilgisayarda giremezsin.

Bak bana anlaşılır bir cevap ver. Müşteri hizmetleri dedi diye mi gelip bana sadece bende olmuyor diyorsun yoksa kendine ait başka bir PC de denedin mi?

Çünkü öyle bir ihtimal yok ya şifreni yanlış girdin yada hiç bir bilgisayarda giremezsin.
İhtimal yoksa nasıl oluyor? Tablet, telefon, başka bir bilgisayardan hesaba giremiyorum sadece anlık olarak kullandığım bilgisayardan giremiyorum. Hesap doğru, arkadaşımın bilgisayarında da giriyor. Herhangi bir sistemsel sorun olabilir mi diye konu açmışım burada ben. DNS değiştirdim olmadı, VPN denedim olmadı, silip yükledim olmadı.

Herhangi bir moderatör konuya bakmıyor mu? İnsanlar alakasız şeyler diyor. Hesap doğru sıkıntısız, sadece tek bir cihazda giremiyorum. İnsanlar git sitesinden falan al diyor cidden bıktım şundan. Arkadaşlar hesap orijinal sadece tek bir PC'de girmiyor anlayın şunu.
DOSTUM bence insanlara kızmayı kesip kendi çapında çözümler denemelisin mesela minecraft kendi sitesinden hesaba girmeyi veya aynı wifi üzerinden telefondan girmeyi veya bilgisayara format atmayı sana yardım etmek isteyenlerede bu şekilde davranman hoş değil açıkçası...

DOSTUM bence insanlara kızmayı kesip kendi çapında çözümler denemelisin mesela minecraft kendi sitesinden hesaba girmeyi veya aynı wifi üzerinden telefondan girmeyi veya bilgisayara format atmayı sana yardım etmek isteyenlerede bu şekilde davranman hoş değil açıkçası...
Onların konu ile alakasız konuşmaları?

İhtimal yoksa nasıl oluyor? Tablet, telefon, başka bir bilgisayardan hesaba giremiyorum sadece anlık olarak kullandığım bilgisayardan giremiyorum. Hesap doğru, arkadaşımın bilgisayarında da giriyor. Herhangi bir sistemsel sorun olabilir mi diye konu açmışım burada ben. DNS değiştirdim olmadı, VPN denedim olmadı, silip yükledim olmadı.
Tamam anladım denemişsin. Bu konuda elimden gelen bir şey yok. Kimsenin de yoktur bence. İyi geceler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,949
Üyeler
188,341
Son üye
1rebefsanesi
Geri