Aşağıda bıraktığım sistem nasıl ?

Rosasive

80+
Reaksiyon skoru
3
Merhaba kendime yeni bir sistem topladım ve ürünler şu şekilde
Asus prime a320m-k
Ryzen 5 3500x 6core 6 theread
G skill 8gb 3200 MHz ddr4 cl16
Frizby 650w 80+ standart
GameTech mesh bir kasa
Ekran kartını henüz almadım önerilerinizi aşağıya bırakabilirsiniz...
Ve ayriyeten anakartımı düşük tuttuğumu biliyorum ve bu performansıma çok etki eder mi sistem nasıl olmuş ve hangi ekran kartını almam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim
İyi forumlar...

Selam dostum b450 almanı öneririm onun harcidinde sistmeede bir şey göremedim bu sisteme nvida tarafında:gtx 1660super/1650super amd tarafında rx580 iyi yakışır

Anakart kötü güç kaynağı berbat ötesi kasa da dandik.

Çok kötü.
10100f tercih etmelisiniz ve kaliteli markalar kullanın.

Sistem çöp ötesi olmuş. Ssd yok psu c4. Bütçe nedir?
Öncelikle merhaba sistem toplamada herhangibi bir iddia belirtmedim ve büyük amaçlar için toplamadım SSD bilerek almadım sonradan ekleyecektim M2 ile birlikte
İlk sistemimi topladım çok deneyimli değilim bu konularda psuda 80+ var ve ryzen 5 3500x ve rx5500 8gb ile birlikte çalıştıracağım bana oynayamayacağım bir oyun söyler misin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle merhaba sisteme RX 5500 alacağım sence nasıl olur ?
Selam dostum b450 almanı öneririm onun harcidinde sistmeede bir şey göremedim bu sisteme nvida tarafında:gtx 1660super/1650super amd tarafında rx580 iyi yakışır

Çok kötü.
10100f tercih etmelisiniz ve kaliteli markalar kullanın.
AMD bir sistem diziyorum sizce nasıl 10100f alabilirim ?

Merhaba kendime yeni bir sistem topladım ve ürünler şu şekilde
Asus prime a320m-k
Ryzen 5 3500x 6core 6 theread
G skill 8gb 3200 MHz ddr4 cl16
Frizby 650w 80+ standart
GameTech mesh bir kasa
Ekran kartını henüz almadım önerilerinizi aşağıya bırakabilirsiniz...
Ve ayriyeten anakartımı düşük tuttuğumu biliyorum ve bu performansıma çok etki eder mi sistem nasıl olmuş ve hangi ekran kartını almam gerektiğini yazarsanız çok sevinirim
İyi forumlar...
anakartın gelecek nesillede bi alakan olsun m.2 desteğin olsun oc şansın olsun diye b450 tercih et frisby güç kaynağı bomba kardeşim bomba anlayın artık kaç kişinin başı yandı sakın alma sistem bileşenlerine zarar verme ihtimali yüksek ve sisteme harddisk ile değil ssd/m.2 ile başla daha sonrasında harddisk al istersen en başta 240/128 ssd al ama yinede ssd al bence başta hdd çekilecek dert değil

anakartın gelecek nesillede bi alakan olsun m.2 desteğin olsun oc şansın olsun diye b450 tercih et frisby güç kaynağı bomba kardeşim bomba anlayın artık kaç kişinin başı yandı sakın alma sistem bileşenlerine zarar verme ihtimali yüksek ve sisteme harddisk ile değil ssd/m.2 ile başla daha sonrasında harddisk al istersen en başta 240/128 ssd al ama yinede ssd al bence başta HDD çekilecek dert değil
ayrıca 80+ ibaresinin kalite ile alakası yok sadece elektrik faturanın daha az gelmesine yarıyacak oda çok minnacık

Öncelikle merhaba sistem toplamada herhangibi bir iddia belirtmedim ve büyük amaçlar için toplamadım SSD bilerek almadım sonradan ekleyecektim M2 ile birlikte
İlk sistemimi topladım çok deneyimli değilim bu konularda psuda 80+ var ve ryzen 5 3500x ve rx5500 8gb ile birlikte çalıştıracağım bana oynayamayacağım bir oyun söyler misin.

Öncelikle merhaba sisteme RX 5500 alacağım sence nasıl olur ?

AMD bir sistem diziyorum sizce nasıl 10100f alabilirim ?
Siz bilirsiniz.
10400f de tercih edebilirsiniz.
Aynı güçteki şlemcilere 300-400-500tl fazla vermek sizin tercihiniz.

Anakart kötü biliyorum, PSU 80+ ,kasanında öneminin çok olmadığını düşünüyorum hava sirkülasyonu gayet iyi.
kanka bak anlamıyorsun galiba 80+ kaliteylen bir alakası yok diyorum o işaret güç verimliliğini temsil ediyor o güç kaynağını alma

Anakart kötü biliyorum, PSU 80+ ,kasanında öneminin çok olmadığını düşünüyorum hava sirkülasyonu gayet iyi.
o güç kaynağı çok dandik diğer parçaları yakabilir yada sisteme komple zarar verebilir fsp/corsair/cooler master/thermal take vb markalardan al

anakartın gelecek nesillede bi alakan olsun m.2 desteğin olsun oc şansın olsun diye b450 tercih et frisby güç kaynağı bomba kardeşim bomba anlayın artık kaç kişinin başı yandı sakın alma sistem bileşenlerine zarar verme ihtimali yüksek ve sisteme harddisk ile değil ssd/m.2 ile başla daha sonrasında harddisk al istersen en başta 240/128 ssd al ama yinede ssd al bence başta HDD çekilecek dert değil

ayrıca 80+ ibaresinin kalite ile alakası yok sadece elektrik faturanın daha az gelmesine yarıyacak oda çok minnacık
Anakartımda M2 desteği ve ocsi var 3000 serisi hazır 3000 serisinin dışına çıkmayı düşünmüyorum...

kanka bak anlamıyorsun galiba 80+ kaliteylen bir alakası yok diyorum o işaret güç verimliliğini temsil ediyor o güç kaynağını alma

o güç kaynağı çok dandik diğer parçaları yakabilir yada sisteme komple zarar verebilir fsp/corsair/cooler master/thermal take vb markalardan al
Güç kaynağı elimde şuanda bir tek ekran kartı kaldı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,289
Üyeler
190,722
Son üye
Mehmet yılmaz akçiçek
Geri