- Reaksiyon skoru
- 4,141
Para çekildiyse gelir.nası yaa benim sipraiş onaylandı para çekildi mail yok yoksa stok bitiğindemi aldım?
Eğer yarın siparişlerimde gözükmezse müşteri temsilcileri ile iletişim kurun.
Para çekildiyse gelir.nası yaa benim sipraiş onaylandı para çekildi mail yok yoksa stok bitiğindemi aldım?
Arkadaşlar ROG THOR 1200W falan bekliyordu sanırım.Psu gayet iyi arkadaşlar bu fiyata daha ne bekliyorsunuz. Sistem çok çok uygun
Bende havale ile aldım dekontu itopyaya yolladım parayı çekti siparişlerim kısmında ödeme onayı bekleniyor yazıyor onayı yarınmı yaparlar bilgin varmıPara çekildiyse gelir.
Eğer yarın siparişlerimde gözükmezse müşteri temsilcileri ile iletişim kurun.
Yarına kadar yapılır diye düşünüyorum.Bende havale ile aldım dekontu itopyaya yolladım parayı çekti siparişlerim kısmında ödeme onayı bekleniyor yazıyor onayı yarınmı yaparlar bilgin varmı
Aynen Rog Thor 1200W bekliyodum 1650 Super sistemde olmazsa olmazımArkadaşlar ROG THOR 1200W falan bekliyordu sanırım.
Benim sistem de uyguna geldi ama bu çoook uygun olmuşbende imzamdaki sistemi aldım ama bu sistemi görünce gerek varmıydı 5600xt ye dedim bi çünkü 60hz monitör kullanıyorum 2300tl fazla verdim ve monitör dahil değil
bankalar kapalı pazartesi günü gider paraBende havale ile aldım dekontu itopyaya yolladım parayı çekti siparişlerim kısmında ödeme onayı bekleniyor yazıyor onayı yarınmı yaparlar bilgin varmı
Hayırlı olsunMerhaba, Uzun Zamandır Bilgisayar almayı istiyordum bende tam o sırada bu sistem denk geldi Kıyak fiyat için Emeği geçen herkese teşekkürler![]()