İtopya dan sorun yaşarmıyım

Reaksiyon skoru
3
İtopya sitesi hakkında araştırmamdam sonra itopya dan sipariş veresim gelmesi
Bios sürümünü güncellemeden veriyorlarmış bazen sorun yaşarsam ne yapmalıyım İstanbul a da yakın değilim başıma iş almak istemiyorum

Bios sürümünü kendiniz güncelliyebilirsiniz.

Bios sürümünü güncellemeden veriyorlarmış bazen sorun yaşarsam ne yapmalıyım İstanbul a da yakın değilim başıma iş almak istemiyorum
BIOS'u güncellemek çok kolay iş sadece elektrik kesilmemeli. Öyle bir durumda da garantiye gönderilir.

Hangi sistemi alacaksın? Bir şey olmaz.

BIOS güncellemesi aldığın işlemciye göre değişir ama anakartında BIOS flashback varsa öyle yapabilirsin. Olmadı bir arkadaşından veya bilgisayarcıdan 5 dakikalığına güncellemek için işlemciyi ödünç alman lazım.

Hangi sistemi alacaksın? Bir şey olmaz.

BIOS güncellemesi aldığın işlemciye göre değişir ama anakartında BIOS flashback varsa öyle yapabilirsin. Olmadı bir arkadaşından veya bilgisayarcıdan 5 dakikalığına güncellemek için işlemciyi ödünç alman lazım.
Md 2 yi sipariş verdim ama daha ödemeyi yapmadım

Sipariş verip ödemeyi nasıl yapmadınız?
Bir de bios güncellemek çok basit arkadaşların dediği gibi

Arkadaşlar BIOS güncel olmazsa sistem açılmaz. Fakat B450M-K II'de BIOS Flashback özelliği olduğundan bir sorun değil.

Gönül rahatlığıyle ödemeyi yapabilirsiniz. Hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum.

Fakat kesinlikle şu fanların birinden iki tane alın.

Bu ay içerisinde Ağrı/Doğubayazıt'a sistem sipariş etti arkadaşım. Herhangi bir sorun yaşamadı her şey sağlam geldi. Ekran kartını ayrı yolluyorlar taşıma esnasında sıkıntı çıkmasın diye. Kargo süreci biraz uzun sürmüştü ama her şey sağlam gelmişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,803
Üyeler
189,161
Son üye
Alaattin
Geri