melih abuaf
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 11,407
Bu nasıl bir olay çıldırıyorum hnıasvfghnjafsGüncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
Bu nasıl bir olay çıldırıyorum hnıasvfghnjafsGüncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
olum spider man deki elektro mane dönüşmüşsün ajsdjlkasjkl daha ne istiyonGüncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
Adam kablo olmayı bulmuş.Güncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
Olm o nasıl oluyor lan KWJLDŞAKIFJGPOSLJRŞGKLSMŞGKLASEMGSGüncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
AŞSLKDASDFJSKFNDSKJCVNFDSVKJSDFN ELEKTRO MANGüncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
Güncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
Omae waKanka hem kasaya dokunup hem sandalyeye dokunsana belki güç elde edersin.
Hocam hep yeni şeyler ekliyosunuz bugfixler ne zaman geliyorGüncelleme: Lambayı açıp kapatınca mousenin ışığı da yanıyor. Ama lambayı kapatınca kapanmıyor. Lambayı söktüm denedim yine aynı olay.
Hocam troll değil dimi?Güncelleme: Lambayı açıp kapatınca mousenin ışığı da yanıyor. Ama lambayı kapatınca kapanmıyor. Lambayı söktüm denedim yine aynı olay.