Sandalyeye Çarpılıyorum

z.furkandenizhan

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Bilgisayarı arabadan çıkardım eve kurdum. Yeni almış olduğum HDMI to VGA dönüştürücüsünü taktım. Bilgisayarın başındayken (ayaklarım yere değer halde) sandalyenin metal kısmına dokununca güçlü bir şekilde çarpılıyorum. Sorunun nedenini tespit edemedim. Sorun neden kaynaklı olabilir? (Çarpıldığımda bilgisayarın görüntüsü de gidiyor)

Bilgisayarı arabadan çıkardım eve kurdum. Yeni almış olduğum HDMI to VGA dönüştürücüsünü taktım. Bilgisayarın başındayken (ayaklarım yere değer halde) sandalyenin metal kısmına dokununca güçlü bir şekilde çarpılıyorum. Sorunun nedenini tespit edemedim. Sorun neden kaynaklı olabilir? (Çarpıldığımda bilgisayarın görüntüsü de gidiyor)
hocam sandalyeye herhangi bir kablo deyiyor mu

hocam sandalyeye herhangi bir kablo deyiyor mu
Hayır değimiyor, bilgisayar fayansın üstünde sandalye halının üstünde. Az önce iki defa ciddi derecede çarptı parmağım sızlıyor.

Güncelleme: bilgisayarı kapatıp elimle sandalyenin metal ayağına dokununca bilgisayar açılıyor.
AFDSAFMKMAFESKLMKAFSELMASLMŞKMALSKFELMAFSMLKSEFMLKMSAFELLMKASFELMKASLMKASFLMKASEFMLKLSAMKMLKFSAMKFSAEKLMSAFEMKLSAFMKLFSAMEKFLAMSKEMLKSFEAMLKKLMFSAMLKSEAMFLKESALMKFSEAMLKFMLKFSEAMLKFSEAMLKSFEALMKFSELMKMSAKFMKSAEFLA

AFDSAFMKMAFESKLMKAFSELMASLMŞKMALSKFELMAFSMLKSEFMLKMSAFELLMKASFELMKASLMKASFLMKASEFMLKLSAMKMLKFSAMKFSAEKLMSAFEMKLSAFMKLFSAMEKFLAMSKEMLKSFEAMLKKLMFSAMLKSEAMFLKESALMKFSEAMLKFMLKFSEAMLKFSEAMLKSFEALMKFSELMKMSAKFMKSAEFLA
Aynı tepkiyi verdim fakat sonra üzüldüm umarım çözülür.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,738
Üyeler
193,582
Son üye
Pegawav
Geri