cyberpunk oynadım dlss ultraperformans rtx kapalı high ayarlar en patlamalı yerlerde bile 40 altına inmedi gta 5 online oynuyorum en yüksek ayarlarda 100fps civarı mafia definetive oynadım ama hiç 60tan aşşa gördüğümü hatırlamıyorum rainbow six siege olabiliri oda 150 civarı sekiro oynadım fps açmamıştım herhalde ama ondada fps düşük deildi şu anlık hatırladığım bunlar varsa merak ettiğin oyun sende sorabilirsin ben ne oynadığımı pek hatırlamıyorum2k da ağır oyunlarda mesela kaç fps alıyorsun o sistemle merak ettimde
Çünkü bende ekran kartı upgrade düşünüyorum ama rtx 3000 serisi sanırım 3000 serisi sistemime 4k da bile fazla gelebilir 3500x in gücüde belli yani
Çok teşekkürler dostum bana fikrimde yardımcı olmuş oldun bu şekildecyberpunk oynadım dlss ultraperformans rtx kapalı high ayarlar en patlamalı yerlerde bile 40 altına inmedi gta 5 online oynuyorum en yüksek ayarlarda 100fps civarı mafia definetive oynadım ama hiç 60tan aşşa gördüğümü hatırlamıyorum rainbow six siege olabiliri oda 150 civarı sekiro oynadım fps açmamıştım herhalde ama ondada fps düşük deildi şu anlık hatırladığım bunlar varsa merak ettiğin oyun sende sorabilirsin ben ne oynadığımı pek hatırlamıyorum
yani pcimde sıkıntı yoktur dimiBen 1080p en yüksek ayarlarda 150den başlayıp 300lere kadar alıyorum.
Son güncellemeden sonra herkeste fps düşüşü yaşandı. Bu kesin.
RX570 8GB OC/3500X
yokMsi afterburner değerlerini yazın lütfen