Asus Geforce GTX 1650 Super Değişilir Mi ?

phoenix 1650s sıfırı ortalama 2000 TL e-ticarette gördüğüm kadarıyla
1800-2000 TL arası fiyat bandı var ama o kadar fiyata alan olmaz alacak olan gider e ticaret sitesinden alır aynı paraya 1500-1600tl koymak uygunmu acaba piyasa hakkında bilgi sahibi olan vardır belki yardımcı olurlar.

1800-2000 TL arası fiyat bandı var ama o kadar fiyata alan olmaz alacak olan gider e ticaret sitesinden alır aynı paraya 1500-1600tl koymak uygunmu acaba piyasa hakkında bilgi sahibi olan vardır belki yardımcı olurlar.
doğru diyorsun ben satmaktan vazgeçtim reis ilerki zamanda pcye temiz bir upgrade çekerim olur biter kasmaya gerek yok gibi zaten ekran kartı phoenix işimi görür diye düşünüyorum tüm oyunlarda yüksek fps değeri alacağım bu bana yeter

doğru diyorsun ben satmaktan vazgeçtim reis ilerki zamanda pcye temiz bir upgrade çekerim olur biter kasmaya gerek yok gibi zaten ekran kartı phoenix işimi görür diye düşünüyorum tüm oyunlarda yüksek fps değeri alacağım bu bana yeter
Evet sıkıntı olmaz zaten ekran kartı bedavaya geldi Abdullah reis saolsun, sadece ben uzun süre vakit geçireceğim için ısınma durumundan endişeliyim aklımda fan eklemesi yapmak var kaç tane fan takabiliyoruz bilgin varmı

Evet sıkıntı olmaz zaten ekran kartı bedavaya geldi Abdullah reis saolsun, sadece ben uzun süre vakit geçireceğim için ısınma durumundan endişeliyim aklımda fan eklemesi yapmak var kaç tane fan takabiliyoruz bilgin varmı
kanka ön tarafta gelen 1 fan var öne 2 fan ekstra takabiliyorsun ayriyetten üst kısıma da 2 tane fan takabiliyorsun ben 4 fan alıp 2 öne 2 üste takacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

gerek yok
zaten birbirine yakın kartlar 5500xt biraz daha güçlü ama değmez
haklısın bence de

kanka ön tarafta gelen 1 fan var öne 2 fan ekstra takabiliyorsun ayriyetten üst kısıma da 2 tane fan takabiliyorsun ben 4 fan alıp 2 öne 2 üste takacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haklısın bence de
Güzel olur 4 fan alacağın zaman linki benlede paylaşırmısın benim pek bilgim yok fanlar hakkında

Bence satma, 1080pde seni üzmez. Sana tavsiyem, RX 6500 XT ya da 3050 TI çıkarsa değiştir. (Bu kartlar daha çıkmadı) gidip de RX 5000 serisi ya da RTX 2000 serisi kart alma, yakında çıkacak fiyat performans kartlar aynı fiyata daha çok performans verince seni üzer.

Gereksiz bir fantazi olur. Geçeceksen değecek bir şeye geç.

Bence gerek yok.

Merhabalar DA-MD 2 sistemi aldım ekran kartını değişmeli miyim sizce ? 1650S yerine amd ekran kartı alsam nasıl olur MSİ Radeon RX 5500 XT gibi bir ekran kartı olur mu sizce ?

Gerek yok. 1660S'e falan ancak yükseltsen mantığı olur ne 5500 XT'si?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,418
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri