Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Abi bence ryzen 5 5600x ve rtx 3060 ti'lı fiyat performans bir bilgisayar 1440p bi monitör ile 12k gibi bi fiyata yaparsan çok mutlu olurum.
(Abi seviliyorsun..😀)

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
RTX 3060 Tİ VEYA 2060 SİSTEM GELSİN

Abi Intel i3 10100F ve GTX 1650 Süper sistem gelsin bilindik marka gelsin

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
İntel İ3 10100F+ Rx 5500xt

Alıntıyı görüntüle
abi 4500- 5000 tl arası 5500xt 8g olabilir ama amd sistem olursa çok daha iyi olur çünkü şu dolarda 6k sistem isteyen arakdaşlar değilde 4 5 k sistem isteyen arkadaşlar birazdaha zorda

Monitör dahil isteyenler uzun zaman boyunca MD serisi sistem yapmayacak yaparsa da 6-7K'ya yapmaz.

Hep düşük bütçeli mi paylaştı?
1 yıl içinde çıkardığı en ucuz sistem DA4. Monitörsüz MD2 ama onun da monitör çıkarma seçeneği yok belki İtopya'yla filan konuşursanız iptal ederlerdi. Onun da stokları 2.5 saatte tükendi çoğu kişi alamadı. Bence MD2'yi alamayanlar için kinci bir şans mı desem, alternatif mi desem öyle bir sistem yapmalı. Sana da saygım var ama son zamanlarda 5K civarı çok yaptı bir tane MD2 vardı ucuz onu da dediğim gibi çoğu kişi alamadı o alamayanların yüzünü güldürecek bir sistem daha yaparsa güzel olur.
Şu yorumun alnı olsa da öpsem.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,125
Üyeler
185,222
Son üye
Ayazz1