Neler Yeni

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ömer Faruk
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 3500 x işlemci
Gigabayt 1660süper oc ekran kartı
Gigabayt b450m sh2 anakart
Corsair delta rgb kasa
Gskill 3200 mhz 2x8sihay ram
Kıoxia 500 gb m 2 ssd
Fiyat: 5600-6200

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,346
İsim
kadir
10100F + 1650 Super/5500XT 4 GB
V serisi tadında bir sistem güzel olabilir.
Yüksek bütçede bir sürü alternatif var, düşüncem düşük bütçeli gelmesi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
taha alkan
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
ABİ BENCE BİRAZCIK UCUZ OLSUN BÖYLE 8-9 K YA TOPLAMA PARASI OLAN ZATEN ALIR EN İYİLERİNİ BİZİM PARAMIZ YOK EN UCUZUNU VE EN İYİSİNİ ARIYORUZ BUNLARIDA EN İYİ SEN BİLİYORSUN ABİ LÜTFEN 3000 3500TL CİVARINDA OLSUN HEMEN HEMEN HERKESİN ORTALAMA BUTÇESİ BÖYLEDİR DİYE DÜŞNÜYORUM

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
5600x 3070 yada 3060ti ile 2k monitörlü yüksek bütçeli, güzel indirimli bir sistem olabilir.

eyelays

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali Serhat Akyüz
Ryzen 5 1600 AF ve 1650 super olabilir.

Muti TK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa

Alıntıyı görüntüle
Reis 7.500 lira civarı monitör dahil olsun lütfen

Erdimb

80+ Bronze
Abi hep düşük bütçede yapıyorsun bence bu sistemi bi' 6-7K hatta 8k bile olabilir, o civarlarda yap bence. Parçalar hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.

Ek : Bence monitör dahil olmasın.

Son düzenleme:

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Abi hep dusuk butceli sistem paylastin birazda ust segment olsun 8.5-9 k ya monitorsuz bi sistem ayarlarda alem sistem gorsun beee 😊😁
Hep düşük bütçeli mi paylaştı?
1 yıl içinde çıkardığı en ucuz sistem DA4. Monitörsüz MD2 ama onun da monitör çıkarma seçeneği yok belki İtopya'yla filan konuşursanız iptal ederlerdi. Onun da stokları 2.5 saatte tükendi çoğu kişi alamadı. Bence MD2'yi alamayanlar için kinci bir şans mı desem, alternatif mi desem öyle bir sistem yapmalı. Sana da saygım var ama son zamanlarda 5K civarı çok yaptı bir tane MD2 vardı ucuz onu da dediğim gibi çoğu kişi alamadı o alamayanların yüzünü güldürecek bir sistem daha yaparsa güzel olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
İbrahim Akay
Ben aylarca pahalı sistem yap diye bekledim . Ne yazık ki yapmadın kendim topladım . Ekonomik ve üst seviye sistemi aynı anda yapsam daha fazla insanı mutlu edersin . Benim tavsiyem bu .

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom