Yılan Serdar 3T
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Abdullah abi İtopya'nın kazanamadığını fırsatçılar kat kat fazlasıyla kazanıyor bence de bir önüne geçilmeli.
Ryzen 5 3500 x işlemciArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
ABİ BENCE BİRAZCIK UCUZ OLSUN BÖYLE 8-9 K YA TOPLAMA PARASI OLAN ZATEN ALIR EN İYİLERİNİ BİZİM PARAMIZ YOK EN UCUZUNU VE EN İYİSİNİ ARIYORUZ BUNLARIDA EN İYİ SEN BİLİYORSUN ABİ LÜTFEN 3000 3500TL CİVARINDA OLSUN HEMEN HEMEN HERKESİN ORTALAMA BUTÇESİ BÖYLEDİR DİYE DÜŞNÜYORUMArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
olursa fena olmazketçap mayonez de olsun mu
+1v5 reyiz olsun yeterli.
Yani inşallah imkanlı olur dayı.o zaman sen imkansız de napim
Reis 7.500 lira civarı monitör dahil olsun lütfenArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Hep düşük bütçeli mi paylaştı?Abi hep dusuk butceli sistem paylastin birazda ust segment olsun 8.5-9 k ya monitorsuz bi sistem ayarlarda alem sistem gorsun beee