Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
Ryzen 5 3600 + Rtx2060

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Abi 10100f ve 3900 e kadar bi fiyat aralığında olursa iyi olur.

yani abi sistemin 3,5 k yı geçmesin geçerse de canın sağ olsun :)
işlemci olarak önerim ryzen 5 2600x
ekran kartı olarakda sana kalmış

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
Reis fiyatı md2 bazında olsun da zaten sen ona göre en iyi sistemi toplarsın

Orta-üst bütçede çok yaptın. Bütçe dostlu bir tane yapıp da bırakıp olmaz değil mi :). 6K'ya filan isteyenlere de saygım var ama uzun zamandır senden cidden uygun fiyatlı F/P kralı bir sistem bekliyorduk MD2 geldi onu da çoğu kişi alamadı. Şöyle patlat bi R3 3100lü, GTX1650 superli 4K'ya 🚀.

10400F + 1660Super

Alıntıyı görüntüle
Bence 7000₺,8000₺ civarında monitörlü bir sistem olabilir mesela 3600 ve rtx2070 falan

Abi hep dusuk butceli sistem paylastin birazda ust segment olsun 8.5-9 k ya monitorsuz bi sistem ayarlarda alem sistem gorsun beee 😊😁

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,044
Üyeler
183,939
Son üye
egeden
Geri