aynen abi stok fazla olsunAbi Öncelikle Stok Fazla olsun cok fazla indirm olmasada razıyız
5000tl bandında tutarak
Ryzen 5 3500 Yada 3600 + GTX 1660S
aynen abi stok fazla olsunAbi Öncelikle Stok Fazla olsun cok fazla indirm olmasada razıyız
5000tl bandında tutarak
Ryzen 5 3500 Yada 3600 + GTX 1660S
AMD Ryzen 5 3500x + Msi gtx 1660 super gaming xArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
S2H bu serinin en iyisi denebilir. Biliyorum A320 çok kısıtlı bütçeler harici tercih edilmiyor.a320m anakart alma asla çöp
R5 3600Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi 4500 seviyelerinde gelirse gariban arkadaşlara ben de dahilArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi lütfen, yalvarırım 3500 TL'ye sistem topla...Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi ben özbekistanda gurbetciyim o yüzden alamayacağım ama benimde bir tavsiyem var, piyasada i5 10400f+rtx2060 lı sistemlere 11.000-12.000 e satanlar var onlara kapak olması için i5 10400f+rtx2060 yapsanaArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
işlemci değişebilir 3600 yerine 2600 de olabilir ekran kartı 1660 olahbilir rx 5600 de olabilirArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsın
Abdullah abi DA SİSTEM3 gibi olur onun fiyatında olursa daha iyi olurArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
4K veya altı olursa güzel olur. Ekran kartı 1650 super Asus TUF bekliyorum.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle