RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,870
O kadarı imkansız dayııyani ben fikrimi söyledim adam markalarla çalışıyo elbet bi indirim miktarı olucak
O kadarı imkansız dayııyani ben fikrimi söyledim adam markalarla çalışıyo elbet bi indirim miktarı olucak
ryzen3 3100 + gtx1660Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
o zaman sen imkansız de napimO kadarı imkansız dayıı![]()
İnşallah 3100+1660S olur, @Abdullah Hacıgül.İlk yazanlar kesin videoya çıkacak.
Önerim: Ryzen 5 3600 / Ryzen 3 3100 + 1660super güzel olabilir.
Rtx 2060lı bir sistem iyi gider sanki.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
1660super , ryzen 3 3100Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bence de. V5 bekliyoruz.v5 reyiz olsun yeterli.
R5 3600+ Rx5600xt olur mu be
ağzınızı hayra açın ya öyle bir sistem olursa abdullah abi 6-6.5kya yapar bende 700-1200tl kazık yemiş olurumDüşük bütçede bence. Monitorsüz. En azından 3800TL 3700TL gibi bir fiyata gelirse güzel olur. Çünkü çoğu kişinin bütçesi çok ksıtlı.
10100f + 1650s yada 5500xt 4gb olabilir.
Ya da 10400f + 1660s ya da 5600xt sistem de olabilir.
ketçap mayonez de olsun muyani abi sistemin 3,5 k yı geçmesin
işlemci olarak önerim ryzen 5 2600x
ekran kartı olarakda sana kalmış
Abi Ryzen 5 3500 X islemci olsunda ekran karti senin guzel kalbinin icinden gecen olsun seviliosun ram 16 olrsa super ol para hazir sayilir beklioruz abim yilbasi bombasini babam emekli oldu sayilir. Kart gecicez Allahim nasip ederse ❤Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle