Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni oyunlarla birlikte daha güçlü bir sistem kurulursa iyi olur. Alan arkadaşlar da size göre hareket eder.

En az 5600xt + 3500x işlemcili bir sistem uzun vadeli olur.

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

Alıntıyı görüntüle
ryzen3 3100 + gtx1660
ryzen5 1600/2600 + gtx1660
ryzen5 3500x+gtx1650 s
depolama olarak minimum 240 gb ram de 8 gb olabilir fiyatı düşürebilmek için

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Rtx 2060lı bir sistem iyi gider sanki.

Alıntıyı görüntüle
1660super , ryzen 3 3100

R5 3600+ Rx5600xt olur mu be
Düşük bütçede bence. Monitorsüz. En azından 3800TL 3700TL gibi bir fiyata gelirse güzel olur. Çünkü çoğu kişinin bütçesi çok ksıtlı.
10100f + 1650s yada 5500xt 4gb olabilir.

Ya da 10400f + 1660s ya da 5600xt sistem de olabilir.
ağzınızı hayra açın ya öyle bir sistem olursa abdullah abi 6-6.5kya yapar bende 700-1200tl kazık yemiş olurum

Alıntıyı görüntüle
Abi Ryzen 5 3500 X islemci olsunda ekran karti senin guzel kalbinin icinden gecen olsun seviliosun ram 16 olrsa super ol para hazir sayilir beklioruz abim yilbasi bombasini babam emekli oldu sayilir. Kart gecicez Allahim nasip ederse ❤💚💚💚

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,838
Üyeler
184,058
Son üye
batubaskan
Geri