Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

"MECBUR KALMADIKÇA" indirmeni tavsiye etmem. Ama geçenlerde ben de mecbur kaldım ve indirdim. PES 2013 oynamak istiyordum, ne Steam'de var ne Epic'de var. Hiçbir fiziksel mağazada da PC versiyonu DVD olarak satılmıyor. Forumdaki başlıklara da yazdım hatta orijinalini nereden bulabilirim diye, kimse fikir sunamadı. Başka yerde alım ilanı açtım yazan olmadı. Ben de mecbur kalıp adı geçen siteden indirdim ve oynuyorum şu an.

Durumu iyi olmayan indirimleri takip etsin, Game Pass gibi bir nimet var onu kullansın, Steam ve Epic gibi ülkemiz için oyun fiyatlarında yerelleştirme yapan güzel platformları kullansın. Ben de korsana karşıyım ama yukarıdaki gibi mecbur kalınca indiriyoruz işte ne yapalım? Linç edeceğinize alternatif sunun.

true
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle bir şey yok mu ?????

tm git o zaman beddavaya ferrari al, param yok biz eğlenmeyelim mi ha ?
Cahil cühela konuşma lütfen rica ediyorum
Virüssüz sitelerde var
Parası olmadığı için korsan indiriyor bu adam
Parası olsa zaten orjinal oyun alır
Kafayı çalıştır biraz

Cahil cühela konuşma lütfen rica ediyorum
Virüssüz sitelerde var
Parası olmadığı için korsan indiriyor bu adam
Parası olsa zaten orjinal oyun alır
Kafayı çalıştır biraz
tm bana ferrari versene bedava param yok bende istiyorum

Oyuna verecek param yokken sadece zararlı mı diye soru soruyorum SADECE 2 cevabı vardır sorduğum sorunun evet zararlı veya hayır ben bir zarara uğramadımdır. Parası olmayan insanları cahil diyerek ezmen hiçde etik değil.
sana söyle açıklıyayım sen bi marketçisin tamam mı markette 100 kişi var ve her biri 1 ürün aldı ama bu 100 kişiden 90 ı para ödemeden aldı ürünü ve kaçtı naparsın aaa paraları yok diyip salarmısın yoksa hırsız bunlar falan mı dersin işte siz şuan ürünü çalan tarafsınız yani hırsız konumunda

Adamın istediği oyun 200tlyse napsın oynamasın mı biz de isteriz hepimiz orijinal oynayalım, olaya kendi pencerenden bakma
bende araba istiyorum param yok , benim arabam olmasın mı

Adamın istediği oyun 200tlyse napsın oynamasın mı biz de isteriz hepimiz orijinal oynayalım, olaya kendi pencerenden bakma
oynamasın ölmez ya bende ps 5 oynamak istiyom napam çalayım mı ps 5 i

Geri