Evil Belief
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 10
- Reaksiyon skoru
- 18,697
"MECBUR KALMADIKÇA" indirmeni tavsiye etmem. Ama geçenlerde ben de mecbur kaldım ve indirdim. PES 2013 oynamak istiyordum, ne Steam'de var ne Epic'de var. Hiçbir fiziksel mağazada da PC versiyonu DVD olarak satılmıyor. Forumdaki başlıklara da yazdım hatta orijinalini nereden bulabilirim diye, kimse fikir sunamadı. Başka yerde alım ilanı açtım yazan olmadı. Ben de mecbur kalıp adı geçen siteden indirdim ve oynuyorum şu an.
Durumu iyi olmayan indirimleri takip etsin, Game Pass gibi bir nimet var onu kullansın, Steam ve Epic gibi ülkemiz için oyun fiyatlarında yerelleştirme yapan güzel platformları kullansın. Ben de korsana karşıyım ama yukarıdaki gibi mecbur kalınca indiriyoruz işte ne yapalım? Linç edeceğinize alternatif sunun.
Durumu iyi olmayan indirimleri takip etsin, Game Pass gibi bir nimet var onu kullansın, Steam ve Epic gibi ülkemiz için oyun fiyatlarında yerelleştirme yapan güzel platformları kullansın. Ben de korsana karşıyım ama yukarıdaki gibi mecbur kalınca indiriyoruz işte ne yapalım? Linç edeceğinize alternatif sunun.