usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
ayn bende istiyom gel gidip çalak yarın 2 ferraribende araba istiyorum param yok , benim arabam olmasın mı
ayn bende istiyom gel gidip çalak yarın 2 ferraribende araba istiyorum param yok , benim arabam olmasın mı
bende villa istiyom gel çalak sonra paramız diyelimoynamasın ölmez ya bende ps 5 oynamak istiyom napam çalayım mı ps 5 i
aynı şey değil hocam birine bedavaya erişebilirsin diğeri apayrı bir konubende araba istiyorum param yok , benim arabam olmasın mı
Ferrari = 5.000.000 $e benim param yok ama istiyorum araba ? benim arabam olmasın mı
aynı şey
Ben kimseden orjinal bir oyun istemiyorken sen neden başkalarından orjinal bir şeybistiyorsun ?bende araba istiyorum param yok , benim arabam olmasın mı
Yani 150 tl olsa çalabileceğiz?Ferrari = 5.000.000 $
Oyun = 150 TL
Cahil cühela konuşma artık
arabayıda çalarak ulaşabilirsin, crack oyun yasal mı değil, araba çalmak yasal mı değil ?aynı şey değil hocam birine bedavaya erişebilirsin diğeri apayrı bir konu
150 tl se çalınır tab2Ferrari = 5.000.000 $
Oyun = 150 TL
Cahil cühela konuşma artık
Dediğinize katılmıyorum ayrıca eksikleriniz var. Parası yok ise ücretsiz dağıtılan veya Free To Play oyunlarını oynayabilir.oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
Birkaç sene öncesine kadar kullanırdım.Herhangi bir virüsle karşılaşmadım.Yine de tedbirli olmakta fayda var.Korsan oyuna bende karşıyım ama maalesef oyunlara verecek param yok. Bende orjinal oynamak isterim ama oyun fiyatları belli çok cep yakıyor. Özellikle Sağlamindir sitesi kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Arabaya nasıl parayla erişilebiliyorsa oyuna da aynı şekilde. Oyuna bedava erişebilmek marifet değil, bir nevi hırsızlık oluyor crack indirmek.aynı şey değil hocam birine bedavaya erişebilirsin diğeri apayrı bir konu
crack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınızarabayıda çalarak ulaşabilirsin, crack oyun yasal mı değil, araba çalmak yasal mı değil ?
Anlatamazsın boşvercrack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınız
Aynen kopya koruma sistemleri süs olsun diye koyuluyor.crack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınız