Neler Yeni

Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
Dediğinize katılmıyorum ayrıca eksikleriniz var. Parası yok ise ücretsiz dağıtılan veya Free To Play oyunlarını oynayabilir.

Kendi düşüncem. Kimin ne yaptığı umrumda değil. Buradan ben birine 'Korsan indirmeyeceksin' diye satırlarca yazı yazsam engel olamam. Elinden mouseu alamam.
Etik bir durum değil ama paralı olan bir şeyi ücretsiz ediniyorsun. Bi işkillen sonuçlarını kabullen. Gülü seven dikenine katlanır.

Zireael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Muhammet
Korsan oyuna bende karşıyım ama maalesef oyunlara verecek param yok. Bende orjinal oynamak isterim ama oyun fiyatları belli çok cep yakıyor. Özellikle Sağlamindir sitesi kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Birkaç sene öncesine kadar kullanırdım.Herhangi bir virüsle karşılaşmadım.Yine de tedbirli olmakta fayda var.

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
arabayıda çalarak ulaşabilirsin, crack oyun yasal mı değil, araba çalmak yasal mı değil ?
crack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınız

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
crack oyun çalmak değildir oyunu kopyalayabilirsin ama arabayı kopyalayamazsın aradaki farkı hala anlayamadınız
Aynen kopya koruma sistemleri süs olsun diye koyuluyor.

Top Bottom