Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

Korsan oyuna bende karşıyım ama maalesef oyunlara verecek param yok. Bende orjinal oynamak isterim ama oyun fiyatları belli çok cep yakıyor. Özellikle Sağlamindir sitesi kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok

Reis ben zamanında çok fazla oynadım sağlamindir sitesinden indirip bir problem yaratmadı ama yaratmıyacak anlamına gelmiyor ara sıra virüslü denk gelebilir dikkat et.

Korsan oyuna bende karşıyım ama maalesef oyunlara verecek param yok. Bende orjinal oynamak isterim ama oyun fiyatları belli çok cep yakıyor. Özellikle Sağlamindir sitesi kullanan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.
Korsan onermiyoruz ama ben kullandım saglamindir i birsey olmadı

oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
Bu cevabı bu arkadaşa değil ülkeyi yönetenlere de. Sırf şu yüzden hesabıma giriş yaptım. Oynamasında ne yapsın ha? Paşa paşa da crack oynasın. Sorun yok hocam bende oynuyorum sağlamindirden indirebilirsiniz.

15- İllegal, korsan içerik paylaşımı

Öneremem belki gizli giriyordum bilemeyiz.

Linç gelecek hissediyorum. 😀

Şaka maka dostum durumun yoksa indirimleri takip et.

iyi bir virüs koruyucu ile bence bir şey olmaz ama ben almandan yanayım şu sıralar steam de indirim var hem

Reis ben zamanında çok fazla oynadım sağlamindir sitesinden indirip bir problem yaratmadı ama yaratmıyacak anlamına gelmiyor ara sıra virüslü denk gelebilir dikkat et.
korsan oyun mu öneriyorsun cidden . pls ban @crazyreign

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,330
Üyeler
187,492
Son üye
waka
Geri