isimsizüye
80+ Gold
hapse girmiyorlar anında çıkıyorlar.Burda bir şey olduğunu duymadım crackleyenlerin ama abd avrupada filan milyonluk dava yiyorlar hapse giriyorlar.
hapse girmiyorlar anında çıkıyorlar.Burda bir şey olduğunu duymadım crackleyenlerin ama abd avrupada filan milyonluk dava yiyorlar hapse giriyorlar.
Hiç sanmıyorum. Tamindir'de genel olarak freeware,shaware,abandonware yazılımlar oluyor.belki tamindir gibi yerler oyun sahiplerinden izin alıyor olabilirler bence
almanyada ve fransada torrent ve şey yasak biri ets2 indir torrent almanyada kağıt geliyor evine. almanca bilen varsa okur okudum.Hiç sanmıyorum. Tamindir'de genel olarak freeware,shaware,abandonware yazılımlar oluyor.
Tamam şimdi tartışmak istemiyorum kendi bildiğin dini yaşa senYalnız kitapta "kul hakkı" diye bir ibare yok!
Her açıdan siber suç ve 6-12 ay hapis cezası veya para cezası var.Crackleyen'de cracklenen oyunu indirende de suç vardır.Ben indirmiyorum sadece merak ettim şimdi sağlamindir gibi siteler crackli oyun indiriyolar eski PC me bende indirmiştim crackli oyun korsan ise korsan oyun indirmek suç mu suçsa neden ceza almadık
Virüs konusunu demiyorum
kendi bildiğin din diye bir şey yoktur kurandan bahsediyorsak kitapta kul hakkı diye bir beyan yok orada yazan ifadelerde terazinizi iyi tartın hırsızlık yapmayın yazar.Tamam şimdi tartışmak istemiyorum kendi bildiğin dini yaşa sen
yok öyle bir şey korsan dağıtımı yapanın cezai müeyyidesi var bunun harici bireysel indirmeler için ceza alanı duymadım haberine rastlamadımHer açıdan siber suç ve 6-12 ay hapis cezası veya para cezası var.Crackleyen'de cracklenen oyunu indirende de suç vardır.
Kul hakkı ile ilgili ayetlerkendi bildiğin din diye bir şey yoktur kurandan bahsediyorsak kitapta kul hakkı diye bir beyan yok orada yazan ifadelerde terazinizi iyi tartın hırsızlık yapmayın yazar.
Bende haberini hiç duymadım arkadaşımın annesi avukattı ondana öğrenmiştim korsan işlerin cezası olduğunu.kendi bildiğin din diye bir şey yoktur kurandan bahsediyorsak kitapta kul hakkı diye bir beyan yok orada yazan ifadelerde terazinizi iyi tartın hırsızlık yapmayın yazar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok öyle bir şey korsan dağıtımı yapanın cezai müeyyidesi var bunun harici bireysel indirmeler için ceza alanı duymadım haberine rastlamadım
bir ara korsan film indirenlere ceza gelecekti oda yalan oldu...
Beni doğruladığın için teşekkür ederim görüldüğü gibi kul hakkı diye bir şey kuranda yok! uydurma hadis zırvalarıyla gelmekten bıkmadınız be kardeşim!Kul hakkı ile ilgili ayetler
Duha Suresi 9. Ayet;
" Öyleyse yetimin hakkını sakın yeme. "
Fecr Suresi 17. Ayet;
" Hayır, hayır! Doğrusu siz yetime ikram etmiyorsunuz. "
Nisa Suresi 10. Ayet;
" Yetimlerin mallarını haksız olarak yiyenler şüphesiz karınlarına ancak ateş dolduruyorlar. Zaten onlar alevlenmiş ateşe gireceklerdir. "
Peygamber efendimiz Hadis-i şerifinde şöyle buyurmuştur;
" Kim ki yetimin hakkını yer ise ahirette o kişi iflas eder. "
Bir diğer hadis- şerifte de kul hakkı yemenin vebali için şu şekilde bahsedilmiştir;
" Kim birinin hakkını yediyse ahirette zor duruma düşmemek için o kişinin gönlünü alın, helalleşin. Borcu olan bir kişi cennete giremez. "
Madem öyle bir şey yok niye helallik alıyoruz ki hem korsan oyun emek hırsızlığıdır para ile sarılan şeyi bedavaya çalmak gibi
KUL HAKKI - TDV İslâm Ansiklopedisi
İslâmî kaynaklarda, insanların gereğini yerine getirmekle yükümlü oldukları haklar “Allah’ın hakları” (hukūkullah) ve “kulların hakları” (hukūk-ı ibâd) şeklinde başlıca iki kısm...islamansiklopedisi.org.trKul Hakkı İle İlgili Ayet ve Hadisler
Kul hakkı nedir? Kul hakkı yiyenin ahiretteki durumu nasıl olacak? Kul hakkı yemenin hükmü nedir? Kul hakkı nasıl ödenir? Kul hakkı ile ilgili ayet ve hadisler nelerdir? İslam’da kul hakkının önemi...www.google.com
Basit mantık biz Allahın kuluyuz ayette ne diyor yetimin yoksulun vs hakkını yemeyin diyor birbirinizin hakkını yemeyin diyorkendi bildiğin din diye bir şey yoktur kurandan bahsediyorsak kitapta kul hakkı diye bir beyan yok orada yazan ifadelerde terazinizi iyi tartın hırsızlık yapmayın yazar.
yok öyle bir şey korsan dağıtımı yapanın cezai müeyyidesi var bunun harici bireysel indirmeler için ceza alanı duymadım haberine rastlamadım
bir ara korsan film indirenlere ceza gelecekti oda yalan oldu...
Kurandan ayet gösterdin ayet ! Hiç sen Kuran okudun mu ki ? ayet gösteriyorum hadis diyor inanılmazBeni doğruladığın için teşekkür ederim görüldüğü gibi kul hakkı diye bir şey kuranda yok! uydurma hadis zırvalarıyla gelmekten bıkmadınız be kardeşim!
yetimin hakkını yemeyin NOKTA bundan sonrasını siz uydurdunuz orada yoksulun garibanın diğer kulların vb yazmıyor!!!(keşke yazsaydı)Basit mantık biz Allahın kuluyuz ayette ne diyor yetimin yoksulun vs hakkını yemeyin diyor birbirinizin hakkını yemeyin diyor
Yetim kul değil mi ?yetimin hakkını yemeyin NOKTA bundan sonrasını siz uydurdunuz orada yoksulun garibanın diğer kulların vb yazmıyor!!!(keşke yazsaydı)
"basit mantık"
Kuranı senden fazla okuduğuma eminim!Kuran okuyan hadise meyil etmez Allah orada biz hiçbir şeyi eksik bırakmadık buyuruyor! ortalama zekaya sahip bir insanın hadislere ihtiyacı yoktur.Basit mantık biz Allahın kuluyuz ayette ne diyor yetimin yoksulun vs hakkını yemeyin diyor birbirinizin hakkını yemeyin diyor
Kurandan ayet gösterdin ayet ! Hiç sen Kuran okudun mu ki ? ayet gösteriyorum hadis diyor inanılmaz
ba ba ba bumu yani o zaman genelleme yapılır kullar denirdi yetim özellikle belirtilmiş biraz aklınızı kullanın be kardeşim.Yetim kul değil mi ?