Neler Yeni

Korsan oyun indirmek suç mu

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Kuranı senden fazla okuduğuma eminim!Kuran okuyan hadise meyil etmez Allah orada biz hiçbir şeyi eksik bırakmadık buyuruyor! ortalama zekaya sahip bir insanın hadislere ihtiyacı yoktur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ba ba ba bumu yani o zaman genelleme yapılır kullar denirdi yetim özellikle belirtilmiş biraz aklınızı kullanın be kardeşim.
Hadisin tanımını biliyor musunuz acaba,çok merak ediyorum ?

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Neyse konuyu uzatmaya gerek yok merak ettiğin bir şey varsa özelden sorarsın

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Kuranı senden fazla okuduğuma eminim!Kuran okuyan hadise meyil etmez Allah orada biz hiçbir şeyi eksik bırakmadık buyuruyor! ortalama zekaya sahip bir insanın hadislere ihtiyacı yoktur.

ba ba ba bumu yani o zaman genelleme yapılır kullar denirdi yetim özellikle belirtilmiş biraz aklınızı kullanın be kardeşim.

Hadis sadece bilgilendirici metinler değil ki.

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Peygambere ait olduğu iddia edilen söylencelerdir.
Evet peygambere ait söylencelerdir,eee bunlarda Allah'ın takdiriyle gerçekleşmiyor mu ? Ne demek aaklı olan insanın hadise ihtiyacı yoktur?

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
şöyle düşün sen 1 ayda bi oyun yaptın ve bunu steam dan satışa sundun bir de (çok kullanılmıyor ama) dvdye bastırdın ve herkese açık bi şekilde sundun bi adam geliyor ve oyunun dvdsini kopyalayıp 1000 tane yapıyor ve tanesini 10 tlden satıyor aynı adam oyunu crackleyip piyasaya sürüyor ve her indirme ve tıklama başına 1 tl aldığını ve oyunu 2000 kişinin indirdiğini düşün sen bu durumda adama dava açarmısın açmazmısın

Sunstorm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Murat-K
Evet peygambere ait söylencelerdir,eee bunlarda Allah'ın takdiriyle gerçekleşmiyor mu ? Ne demek aaklı olan insanın hadise ihtiyacı yoktur?
iddia edilen dedim peygambere aittir demedim!! Allah "kuranda biz hiçbir şeyi eksik bırakmadık" buyuruyorsa peygamber dahil kimse Allah ın sözü üzerine söz söyleyemez ne eksik ne fazla!!

şöyle düşün sen 1 ayda bi oyun yaptın ve bunu steam dan satışa sundun bir de (çok kullanılmıyor ama) dvdye bastırdın ve herkese açık bi şekilde sundun bi adam geliyor ve oyunun dvdsini kopyalayıp 1000 tane yapıyor ve tanesini 10 tlden satıyor aynı adam oyunu crackleyip piyasaya sürüyor ve her indirme ve tıklama başına 1 TL aldığını ve oyunu 2000 kişinin indirdiğini düşün sen bu durumda adama dava açarmısın açmazmısın
Elbette korsan dağıtıcısına dava açılır ancak kullanıcıya değil en azında TR de durum bu şekilde.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal

Tamam o zaman git sana kuranı öğreten hocaya git sor kul hakkı var mı diye sor sonra size yakın camideki imama sor bide google yaz sonra gel

RecepİvedikFanTR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
465
İsim
Recep İvedik
iddia edilen dedim peygambere aittir demedim!! Allah "kuranda biz hiçbir şeyi eksik bırakmadık" buyuruyorsa peygamber dahil kimse Allah ın sözü üzerine söz söyleyemez ne eksik ne fazla!!

Elbette korsan dağıtıcısına dava açılır ancak kullanıcıya değil en azında TR de durum bu şekilde.
evet zaten oyunun korsan olmadığını bilip alan ne yapabilir ki

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na göre suçtur. Lisanssız yazılım kullanma suçu Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'nun 75. maddesine göre şikayete bağlı bir suç olup suçun takibi ve cezalandırılması şikayete bağlıdır.

Serhat ''FurBauZz''

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Serhat Akdemir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar