usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
ayrıca korsan kulanmak kul hakkıdırher oyuna koyulmuyor örneğin rdr2ye koyuldu ama cyberpunk buna bir önlem almadı
ayrıca korsan kulanmak kul hakkıdırher oyuna koyulmuyor örneğin rdr2ye koyuldu ama cyberpunk buna bir önlem almadı
çoğu kişinin kul hakkına karışırOynar hocam, kimsede karışamaz.
2 sene sonra,cyberpunk sadece bir örnek ayrıca cracke en büyük önlemi alan rdr2 bile cracklendi
maynuncuk lazım çalmak içinKorsan hırsızlıktır. Nerden çalabilirim demek gibi bir şey bu.
dinle ne alakası var oyununayrıca korsan kulanmak kul hakkıdır
Kul hakkıda sizi ilgilendirmez. Yani paran yoksa oynayamazsın gibi bir yaklaşım saçma.çoğu kişinin kul hakkına karışır
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 sene sonra,
saçma değil doğruKul hakkıda sizi ilgilendirmez. Yani paran yoksa oynayamazsın gibi bir yaklaşım saçma.
Korsana karşı birisiyim zaten en baştada belirttiğim gibi ama dediğim gibi fiyatlar cep yaktığı için güvenilir mi diye soruyorum sadeceKorsan hırsızlıktır. Nerden çalabilirim demek gibi bir şey bu.
Peki bu crack oynamanın doğru bir şey olduğu anlamına mı geliyor?cyberpunk sadece bir örnek ayrıca cracke en büyük önlemi alan rdr2 bile cracklendi
aynı zamanda kul hakkıdır şimdi ben mi kırdım ehe diyen zeka küpü arkadaşlarda çıkar onlara şöyle açıklayayım babanız kumardan yüklü para kazandı ve bu parayı size verdi al kumardan kazandım harca dedi ve sizde harcadınız bu ikinizede günah olur buda aynı mantıkKorsan hırsızlıktır. Nerden çalabilirim demek gibi bir şey bu.
adam niye parayla veriyor senceKul hakkıda sizi ilgilendirmez. Yani paran yoksa oynayamazsın gibi bir yaklaşım saçma.
knk sence neden güvenilir olsun insanlar paralı bişeyi bedavaya versin mantıklımı sence ?Korsana karşı birisiyim zaten en baştada belirttiğim gibi ama dediğim gibi fiyatlar cep yaktığı için güvenilir mi diye soruyorum sadece
Diyorumki kul hakkı sizi ilgilendirmez, crack oynayıp oynamamasıda sizi ilgilendirmez.adam niye parayla veriyor sence