Neler Yeni

Sağlamindir sitesinden korsan oyun indirmek zararlı mıdır?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
Peki bu crack oynamanın doğru bir şey olduğu anlamına mı geliyor?
Doğru olduğunu kimse söylemedi benim anlatmak istediğim şu eğer paran yoksa(gerçekten paran yoksa) torrent indirmenin ne satıcıya ne sana kimseye bir zararı yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Berke uğur
knk sence neden güvenilir olsun insanlar paralı bişeyi bedavaya versin mantıklımı sence ?
Bende onu soruyorum ya indirenler bir sikintı yaşadı mı diye soruyorum. En başta sorduğum soruyu nerenizle okuyorsunuz ?

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Doğru olduğunu kimse söylemedi benim anlatmak istediğim şu eğer paran yoksa(gerçekten paran yoksa) torrent indirmenin ne satıcıya ne sana kimseye bir zararı yok
satıcıya var adamın emeğini çalmış oluyorsun ayrıca kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez gitsin 10tl lik oynasın bedava olanları oynasın ilerde parası olunca oynar istediği oyunları

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Diyorumki kul hakkı sizi ilgilendirmez, crack oynayıp oynamamasıda sizi ilgilendirmez.
Korsana destek vermediği apaçık belli olan bu forumda bu konuyu açması forum üyeleri bizi ilgilendirir bence.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
Fakirler insan değil o zaman hiç bir şeyi sırf maddi imkanı yok diye yapamasın senin gibi cahil insanlar cidden bol konuşmak için konuşma.Fakirsen oyun oynama hakkın yok diyorsun yani umarım bu duruma düşmezsin anca o zaman anlarsın bu insanları yazık sana...

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
satıcıya zararı var. sen para vermek yerine bedava indiriyorsun, adama para gitmiyor

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler
satıcıya var adamın emeğini çalmış oluyorsun ayrıca kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez gitsin 10tl lik oynasın bedava olanları oynasın ilerde parası olunca oynar istediği oyunları
Dimi parası olmayan ölsün abi napcak o fakir 200tllik oyunu!

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Peki 10TL'lik oyun oyna demek yerine oynamıcan demek daha mı kolay daha mı iyi yani ????????

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,682
Üyeler
166,807
Son üye
Kaanflexx
Top Bottom