usper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
oda doru la banane cehennemde o yanacakKul hakkıda sizi ilgilendirmez. Yani paran yoksa oynayamazsın gibi bir yaklaşım saçma.
oda doru la banane cehennemde o yanacakKul hakkıda sizi ilgilendirmez. Yani paran yoksa oynayamazsın gibi bir yaklaşım saçma.
kul hakkı bana olursa ilgilendirirDiyorumki kul hakkı sizi ilgilendirmez, crack oynayıp oynamamasıda sizi ilgilendirmez.
Doğru olduğunu kimse söylemedi benim anlatmak istediğim şu eğer paran yoksa(gerçekten paran yoksa) torrent indirmenin ne satıcıya ne sana kimseye bir zararı yokPeki bu crack oynamanın doğru bir şey olduğu anlamına mı geliyor?
Güvenilir sitelerden indirirseniz bir sıkıntı olmaz.knk sence neden güvenilir olsun insanlar paralı bişeyi bedavaya versin mantıklımı sence ?
Bende onu soruyorum ya indirenler bir sikintı yaşadı mı diye soruyorum. En başta sorduğum soruyu nerenizle okuyorsunuz ?knk sence neden güvenilir olsun insanlar paralı bişeyi bedavaya versin mantıklımı sence ?
doğru değil işte senin hakkına giriyorsa seni ilgilendirir, ve evet bi,zim hakkımıza giriyoroda doru la banane cehennemde o yanacak
aşırı saçmaladın şu an. Adamın kendi kul hakkı, sanane!kul hakkı bana olursa ilgilendirir
satıcıya var adamın emeğini çalmış oluyorsun ayrıca kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez gitsin 10tl lik oynasın bedava olanları oynasın ilerde parası olunca oynar istediği oyunlarıDoğru olduğunu kimse söylemedi benim anlatmak istediğim şu eğer paran yoksa(gerçekten paran yoksa) torrent indirmenin ne satıcıya ne sana kimseye bir zararı yok
Korsana destek vermediği apaçık belli olan bu forumda bu konuyu açması forum üyeleri bizi ilgilendirir bence.Diyorumki kul hakkı sizi ilgilendirmez, crack oynayıp oynamamasıda sizi ilgilendirmez.
Fakirler insan değil o zaman hiç bir şeyi sırf maddi imkanı yok diye yapamasın senin gibi cahil insanlar cidden bol konuşmak için konuşma.Fakirsen oyun oynama hakkın yok diyorsun yani umarım bu duruma düşmezsin anca o zaman anlarsın bu insanları yazık sana...oyuna verecek paran yoksa oyunda oynamaycaksın, malesef öyle bir seçenek yok
satıcıya zararı var. sen para vermek yerine bedava indiriyorsun, adama para gitmiyorDoğru olduğunu kimse söylemedi benim anlatmak istediğim şu eğer paran yoksa(gerçekten paran yoksa) torrent indirmenin ne satıcıya ne sana kimseye bir zararı yok
Dimi parası olmayan ölsün abi napcak o fakir 200tllik oyunu!satıcıya var adamın emeğini çalmış oluyorsun ayrıca kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez gitsin 10tl lik oynasın bedava olanları oynasın ilerde parası olunca oynar istediği oyunları
Peki 10TL'lik oyun oyna demek yerine oynamıcan demek daha mı kolay daha mı iyi yani ????????satıcıya var adamın emeğini çalmış oluyorsun ayrıca kimse 200tl lik oyun oynamadı diye ölmez gitsin 10tl lik oynasın bedava olanları oynasın ilerde parası olunca oynar istediği oyunları